OPINIE STRONA 3

Gdy na wizycie pan Igor zapytał mnie o to co najbardziej lubie jeść, myślałam, że zacznie się wykład jak to nie powinnam i nie wolno mi jeść takich rzeczy. O dziwo pan Igor pytał dlatego żeby dac mi w jadlospisie te produkty!! Ta dieta jest rewelacyjna bo jem to co uwielbiam i chudne szybciej niz kiedkolwiek na innych dietach. Super jest też to że nie zostajemy sami ze swoim odchudzaniem tylko cały czas możemy liczyć na wsparcie. Ja na przykład często zadaje pytania :) no i nie zdarzyło się jeszcze żeby p.Igor nie miał dla mnie czasu zadzwonić czy odpisac na maila. Polecam bardzo gorąco!! :)

 

Kasia Rejmer

Data wpisu: 18.11.2018

Ocena: 5/5

Sądziłem, że z tym najlepszym dietetykiem w Radomiu  to taka ściema i marketingowy slogan, które stosują firmy zeby sie lepiej promować. O jakże się pomyliłem! Chyba w całym swoim życiu nie spotkałem tak świetnego, fachowego a z drugiej strony sympatycznego lekarza jakim jest Pan Igor Mieńkowski. Niesamowita wiedza, wsparcie i indywidualne podejście na każdym etapie wspolpracy. Już 15 kilogramów mniej. Polecam Jarek

 

Jarosław Kowalik

Data wpisu:

07.12.2017

Ocena: 5/5

Super dietetyk, diety smaczne proste i co najważniejsze działają a nie jak większość kasa wyrzucona w błoto. Jestem bardzo zadowolony, że trafilem na tego dietetyka. Dzięki za pomoc w zrzuceniu wagi.

 

Marek Dyba

Data wpisu:

09.07.2016

Ocena: 5/5

Do tego dietetyka udałam się gdy zobaczyłam ile schudła moja znajoma i jaka jest zadowolona z diety. Pomyslalam, że pomoze i mi i nie zawiodłam się. Już na kolejnej wizycie analizator pokazał prawie 6 kg mniej a było to raptem 3 tygodnie temu. Kolejne wizyty i kolejne spadki tylko utwierdzały mnie w przekonaniu ze wybrałam odpowiednią osobe. Polecam z całego serca Pana Igora Mieńkowskiego

 

Anna Grymuła

Data wpisu:

26.09.2015

Ocena: 5/5

Pan Igor z Radomia jest świetnym dietetykiem bo pomógł wrócić mojej córce po kontuzji do gry w reprezentacji Polski w siatkówke. Z jego pomocą dietetyczną oraz wsparciem córka wróciła do gry i osiąga kolejne sukcesy. 

 

Marzena Nowicka

Data wpisu:

20.08.2015

Ocena: 5/5

Odchudzona 5 osobowa rodzina i zbawione 5 dusz. W sumie chyba zrzucilismy z pomocą Pana Igora Mieńkowskiego jakieś 120 kilogramów. Do tego mąż wyleczył się z reumatoidalnego zapalenia stawów a mój syn pozbyl sie na zawsze atopowego zapalenia skory. Nalezy sie Panu co najmniej jakas pieśn pochwalna albo chociaż wierszyk dziękczynny, który zadeklamuje na nastepnej wizycie. ;)) Pozdrawiam serdecznie!!!!

 

Grażyna Sobczyk

Data wpisu:

13.05.2015

Ocena: 5/5

Skromny życiowy człowiek z ogromną wiedzą i umiejetnościami które pozwalają mu osiągać tak wspaniałe rezultaty. Odchudził wiele osób, jeszcze wiekszej liczbie pomogl naprawić zdrowie. A to wszystko oparte na naturalnych metodach bez zadnej farmakologii. Ja też nigdy się na Panu nie zawiodłam i dziękuje bardzo za pomoc. Innym oczywiście polecam

 

Iza Nowocińska

Data wpisu:

02.02.2015

Ocena: 5/5

 

Michał Wróbel

Data wpisu:

19.11.2014

Ocena: 5/5

Smaczny i prosty jadłospis uwzględniający  mój wegetarianizm oraz niecheć do kilku produktów. Stworzony podemnie dzieki czemu dużo prościej jest mi taką diete trzymać. Waga pokazuje już 8 kilo mniej niż napoczątku. Do zobaczenia na wizycie, pozdrawiam Panie Igorze

 

Aleksandra Janas

Data wpisu:

15.09.2014

Ocena: 5/5

Bardzo duża wiedza dietetyczna i ogólnie medyczna. Pan doktor to chodząca encyklopedia żywienia. Wie chyba wszystko o kazdej diecie. W trudnych chwilach mozna liczyc na wsparcie. Dieta dopasowana bardzo indywidualnie. ogromnie polecam

 

Grażyna Dziubasik

Data wpisu:

04.05.2016

Ocena: 5/5

Super lekarz. Pomógł mi wyleczyć SIBO w ciągu kilku wizyt. bardzo rozlegla wiedza i pełna fachowość. Co tu dużo mówić profesjonalista jakich mało. Wyniki krwi analizuje lepiej niż niejeden znany lekarz a byłam u wielu. Fajnie, że Radom ma takich fachowców.

Polecam p. Igora

 

Marzena Piechota

Data wpisu:

25.04.2016

Ocena: 5/5

Bardzo uprzejmy młody człowiek. Wykazał się wielkim zrozumieniem oraz szacunkiem nawet takiej starej, schorowanej kobiecie jaką jestem JA. Polecam z pełnym przekonaniem.

 

Jolanta Kaim

Data wpisu:

17.04.2016

Ocena: 5/5

Z chęcią podziele się opinią na temat Pana Igora, bo jest bardzo dobrym dietetykiem. Nie spodziewałem się, że w radomiu znajde takiego specjaliste. Jestem sportowcem i trenuje sztuki walki(bjj i mma) 2 razy dziennie. Pan Igor ulozyl mi taka diete po ktorej energii mam tyle ze oprocz tych 2 treningow zaczalem jeszcze wieczorami plywac albo biegać na zmiane. Czuje sie po prostu niesamowicie. Nie mogę w to uwierzyć nie spodziewalem sie że wplyw diety na samopoczucie i regeneracje u sportowca moze byc tak duzy. A jednak sprawdziłem na własnym przykladzie i polecam innym !!!!!!!!!!!

 

Dawid Nogaj

Data wpisu:

22.03.2016

Ocena: 5/5

Myślałam, że się znam na zdrowym odżywianiu dopóki nie zawitałam w progi Pana Igora Mieńkowskiego. Po kilku wizytach odwrócił mój światopogląd żywieniowy o 180 stopni. Ale tylko na lepsze. Niestety wiele z tego co wyczytałam nie sprawdziło się i naprawdę nie wiem kto piszę większość z tych blogów o diecie albo ćwiczeniach.. Kto im w ogóle dał klawiaturę? Natomiast chciałam podziękować Panu doktorowi za super podejście, bardzo smaczną diete oraz nie wiem jak to nazwać? dar do tego co Pan robi? Widać, że dietetyka to Pana miłość i całe życie, a to dlatego, że na wizytach jest Pan w pełni skoncentrowany na pacjencie i na jego problemie. Efekty spektakularne u mnie jak i u kilku koleżanek które również wysłałam do Pana doktora. Dziękujemy

 

Ola Paradowska

Data wpisu:

05.03.2016

Ocena: 5/5

Duży plus za indywidualne podejscie do pacjenta. Jest dużo dietetyków którzy swoją prace nie traktuja serio i potrafią wysyłać jedną diete do setek pacjentów. U Pana Igora takie cos jest nie do pomyslenia, wspolpracujemy już od pół roku i każda dieta nie unikalna i stworzona podemnie. Na każdej wizycie mam notesik gdzie zapisuje to na co mam w danej chwili ochotę i te produkty zawsze się pojawiają. Polecam z ręką na sercu tego dietetyka...

 

Maria Nowicka

Data wpisu:

07.11.2018

Ocena: 5/5

Świetny dietetyk, chyba najlepszy w Radomiu ! :)) Ja może powiem coś nietypowego, ale doceniam to iż, u Pana Igora nie czeka się w kolejce jak w przychodniach NFZu :)) Wiem, że ma dużo pacjentów a mimo to potrafi to tak rozplanowac ze kazdy zostaje odrazu przyjęty. Jak na Radom gdzie wiecznie się gdzieś czeka do lekarzy to jest mega fajne. Naprawdę bardzo miła atmosfera. Polecam też samą diete. Pan Igor Mieńkowski ułożył mi dietę FODMAP, bo jestem po rekonstrukcji części jelita i miałam przykre dolegliwosci z tym zwiazane. Diete stosuje od kilku miesięcy, dolegliwości ustapiły, a ja mogę wreszcie skupić się na innych sprawach. Także no nic dodać nic ująć tylko polecać i polecać :)!!

 

Zuzanna Telus

Data wpisu:

16.10.2018

Ocena: 5/5

Dieta jest smaczna i zajmuje niewiele czasu. Na wywiadzie żywieniowym dostałam pytanie ile czasu mogę poswiecic na przygotowanie posilkow dziennie. Powiedzialam ze 20 minut na wszystko, troszkę pół żartem pół serio bo raczej nie wierzyłam że przygotowanie posiłków może tyle zajmować. Do tej pory dostawałam diety które zajmowały około 2-3 godziny. A tutaj taka niespodzianka własnie taka szybką diete dostałam. Dziękuje i pozdrawiam 

 

Dominika Kalińska

Data wpisu:

02.10.2018

Ocena: 5/5

OPINIE

Polecam z pelnym przekonaniem. 10 kg schudlem bez wiekszego wysilku.

Diete trzymam na 50 % a tak jem to co kiedys czyli raczej na miescie. Sam fakt tego ze pozostale posilki sa swietnie zbilansowane pomaga mi caly czas redukowac tkanke tluszczowa. za co jestem szczcerze wdzieczny i polecam innym. 

 

Michał Gajownik

Data wpisu:

18.02.2016

Ocena: 5/5

POLECAM !!!!!! NAJLEPSZY DIETETYK WE WSZECHŚWIECIE !!!! DIETA IDEALNIE DOBRANA PODEMNIE. BARDZO MI SMAKUJE, KILOGRAMY LECĄ. LIBIDO SIĘ POPRAWIŁO. ROZWODU Z ŻONĄ NIE BĘDZIE. HEHE JAK WYŻEJ POLECAM

 

Sebastian Czarnecki

Data wpisu:

09.02.2016

Ocena: 5/5

Na pewno plus za pierwszą wizyte gratis, no i niedrogi wywiad żywieniowy. Pan Igor ma wszystko moim zdaniem co potrzebne w zawodzie dietetyka. Dużo empatii, wiedzy, doświadczenia i potrafi czytać ludzi. Diety które dobiera pomagają mi i moim koleżankom. Ma świetny instynkt. Taki czarodziej dietetyki z Pana hihi. Dodam że schudłam 15 kilogramów w ciągu niespełna 2 miesięcy i to dla mnie nie lada wyczyn, którym chętnie się chwale. Ale bez pana by się nie obyło. Dziękuje i polecam

 

Ewa Ukleja

Data wpisu:

07.02.2016

Ocena: 5/5

Polecam Pana doktora. To naprawdę świetny lekarz. Pomógł mi w chorobie i to bardzo. Mimo ogromnych dolegliwości związanych z nerkami, zespołem jelita nadwrażliwego, oraz z cukrem  dostałem bardzo urozmaiconą dietę, dzięki której wyniki się poprawiły, a dolegliwości ustąpiły... Nic dodać nic ująć. Polecam i pozdrawiam

 

Wojtek Rudkowski

Data wpisu: 14.02.2019

Ocena: 5/5

Pan Igor bardzo kompetentny, uważnie słuchający,cierpliwy.Czułam się ważna i traktowana indywidualnie. Pan Igor poświęcił mi dużo więcej czasu niż przewidywała wizyta, odpowiedział na wszystkie pytania w sposób jasny i czytelny dla mnie. Jestem bardzo zadowolona z przebiegu wizyty!! Dodatkowo Pan Igor stwarza bardzo przyjazną atmosferę, co pozwala na brak skrępowania i poczucie komfortu. Miałam wrażenie że znamy się o lat !! Po wizycie umacnia się motywacja i wiara, że naprawdę "dam radę" :) :). Dziękuję za takie podejście do mnie i w ogóle do swojej branży, bo takich specjalistów ze świecą szukać. Gorąco polecam innym Pana Igora

 

Dominika Figarska

Data wpisu: 20.01.2019

Ocena: 5/5

Po prostu odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu :D Polecam

 

Marcin Łącki

Data wpisu: 05.01.2019

Ocena: 5/5

Jestem pod opieką Pana Igora już kilka miesięcy i jestem ogromnie zadowolona. Nie mogłam przytyć, a przy okazji moje wielkie problemy zdrowotne sprawiały że nie mogę jeść za dużo. W szpitalu i na terapii usłyszałam, że mam anoreksje. Czulam sie troche jakby nademna zapadl wyrok. Nikt mi nie pomogl nie uslyszalam jak konkretnie mam sobie poradzic z tym problemem... Jednak z pomocą Pana Igora wszystko się zmieniło i w końcu osiagnęłam docelową wagę. Bardzo mnie wspieral, pomagał i jestem mu ogromnie wdzieczna za pomoc. Gdy do niego przyszłam ważyłam około 40 kg przy wzroście prawie 170 cm. Teraz ważę już około 55 kg i czuje sie bardzo dobrze. Wszystkim polecam nie tylko tym co chcą się odchudzić ale też przybrac na wadze. Pan Igor ma ogromną wiedzę i naprawdę warto Jego wybrać. Pozdrawiam serdecznie Agnieszka

 
 

 

Agnieszka Górska

Data wpisu: 07.12.2019

Ocena: 5/5

Z opinią czekałem do pierwszej wizyty kontrolnej i mogę stwierdzić że bardzo polecam wizyty u Pana mgr Igora Mieńkowskiego dieta ułożona bardzo dobrze z całkowitą możliwością modyfikacji produktów które nam nie odpowiadają, a także dodaniem to na co w danej chwili mamy ochotę.  Wizyta przebiega konkretnie milo i na temat. polecam 100%

 

Daniel Lasocki

Data wpisu: 16.02.2019

Ocena: 5/5

Z czystym sumieniem polecam Pana Igora, pełen profesjonalizm. Już po pierwszych 2 tygodniach widoczne są super efekty a co najważniejsze problemy, które miałam z jelitami ustąpiły. Jestem bardzo zadowolona i pełna optymizmu. Dziękuję Panie Igorze.

 

 

Elżbieta Skwira

Data wpisu: 16.02.2019

Ocena: 5/5

Chciałam poczekać z opinią do pierwszych dni stosowania mojej diety i jestem bardzo zadowolona z efektów. Trafiłam do Pana Igora Mieńkowskiego z polecenia i nie żałuję, w przeszłości miałam okazję być już u różnych dietetyków, ale same diety nie były tak smaczne i urozmaicone jak ta. Dodatkowo, na każde moje pytanie uzyskuje odpowiedź, kontakt bardzo sprawny. Polecam z czystym sumieniem :)

 

 

Ewa Wojdat

Data wpisu: 19.02.2019

Ocena: 5/5

Pan doktor to prawdziwy profesjonalista, dieta przygotowana na czas, wszystko dokładnie wyjaśnione i opisane! Podczas pierwszej wizyty omówiliśmy wszystkie moje nawyki żywieniowe oraz cele, które chciałbym osiągnąć. Podczas wizyty kontrolnej wskazałem, które z posiłków niekoniecznie trafiają w mój gust, Pan dr jeszcze tego samego dnia przesłał mi poprawiony jadłospis uwzględniając wszystkie moje wskazówki ale również poniekąd zachcianki za co jestem mu ogromnie wdzięczny :). Po wprowadzeniu diety moje wyniki krwi znacznie się poprawiły, oczywiście to dopiero początek, ale póki co jestem bardzo zadowolony z efektów. Jeśli ktoś szuka dobrego specjalisty to zdecydowanie polecam Pana doktora.

 
 

 

Mariusz Gajownik

Data wpisu: 21.02.2019

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

Dobry dietetyk, a jak na Radom to zdecydowana czołówka. Pan doktor pomógł mi wyleczyć refluks i zrzucić parę kilo. Dieta jest smaczna i na produktach które lubię. Przygotowanie posiłków zajmuje mało czasu a ich pory i wielkość dostosowana do mojego stylu życia. Dziekuję i polecam

COFNIJ NA POPRZEDNIĄ STRONĘ

COFNIJ NA POPRZEDNIĄ STRONĘ

OFERTA

OPINIE

BLOG

dietetyk radom

O MNIE

dietetyk radom
dietetyk radom
dietetyk radom
dietetyk radom

STRONA GŁÓWNA

KONTAKT

dietetyk radom

       Zadzwoń: 668 - 000 - 840

dietetyk radom

Dodaj  Opinię

radomdietetyk.pl

radomdietetyk.pl

radomdietetyk.pl

Odchudzanie Radom

Dietetyk Pionki

Dietetyk Kozienice

Dietetyk Skaryszew

Dietetyk Iłża

Dietetyk Zakrzew

Dietetyk Gózd

Dietetyk Wierzbica

Dietetyk Wolanów

Dietetyk Jastrzębia

Dietetyk Zwoleń

Dietetyk Białobrzegi

Dietetyk Warszawa

Dieta Radom

Dietetyk Radom

Dietetyk Jedlińsk

Dietetyk Wsola

Dietetyk Kowala

Dieta Radom

tagi: dieta radom,najlepszy dietetyk radom, odchudzanie radom, skuteczna dieta,prosta dieta, bardzo łatwa dieta, przyjemna dieta, bajeczna dieta, łatwa dieta, radom miasto na twoją dietę, dietetyk z radomia, radomianin idzie na dietę, dieta radom twoją najlepszą, zacznij dziś dietę w radomiu, bardzo skuteczny proces diety w miejscowości radom, dieta na miarę twoich potrzeb indywidualna rozpisana w radom, udana i prosta dieta taka jaką lubisz zawsze w radomiu, miasto radom to miejsce gdzie dobry dietetyk ułoży dla ciebie najlepszą zbilansowaną dietę, dieta której potrzebujesz to dieta dobrze zbilansowana, radom to miejsce gdzie najlepszy dietetyk ułoży dla ciebie dobrą i skuteczną dietę abyś mógł skutecznie zgubić kilogramy, dieta paleo, dieta bezglutenowa czy dieta wegetariańska i wegańska, dieta również dla cukrzyka, dieta radom to dobra dieta i najlepszy dietetyk gwarantuje szybkie rezultaty takiej diety, miasto radom to miejsce które spełni twoje wszystkie potrzeby i zagwarantuje dobrą i smaczną diete, przejdź dzisiaj na dietę w radomiu, 

 

partnerzy:  https://www.parkowa.org.pl/ https://radomdietetyk.pl/ https://www.igortreneronline.pl/

Wszelkie prawa zastrzeżone 2019

Odchudzanie Radom

Dietetyk Pionki

Dietetyk Kozienice

Dietetyk Skaryszew

Dietetyk Iłża

Dietetyk Zakrzew

Dietetyk Gózd

Dietetyk Wierzbica

Dietetyk Wolanów

Dietetyk Jastrzębia

Dietetyk Zwoleń

Dietetyk Białobrzegi

Dietetyk Warszawa

Dieta Radom

Dietetyk Radom

Dietetyk Jedlińsk

Dietetyk Wsola

Dietetyk Kowala

Dieta Radom

tagi: dieta radom,najlepszy dietetyk radom, odchudzanie radom, skuteczna dieta,prosta dieta, bardzo łatwa dieta, przyjemna dieta, bajeczna dieta, łatwa dieta, radom miasto na twoją dietę, dietetyk z radomia, radomianin idzie na dietę, dieta radom twoją najlepszą, zacznij dziś dietę w radomiu, bardzo skuteczny proces diety w miejscowości radom, dieta na miarę twoich potrzeb indywidualna rozpisana w radom, udana i prosta dieta taka jaką lubisz zawsze w radomiu, miasto radom to miejsce gdzie dobry dietetyk ułoży dla ciebie najlepszą zbilansowaną dietę, dieta której potrzebujesz to dieta dobrze zbilansowana, radom to miejsce gdzie najlepszy dietetyk ułoży dla ciebie dobrą i skuteczną dietę abyś mógł skutecznie zgubić kilogramy, dieta paleo, dieta bezglutenowa czy dieta wegetariańska i wegańska, dieta również dla cukrzyka, dieta radom to dobra dieta i najlepszy dietetyk gwarantuje szybkie rezultaty takiej diety, miasto radom to miejsce które spełni twoje wszystkie potrzeby i zagwarantuje dobrą i smaczną diete, przejdź dzisiaj na dietę w radomiu, 

 

partnerzy:  https://www.parkowa.org.pl/ https://radomdietetyk.pl/ https://www.igortreneronline.pl/

Wszelkie prawa zastrzeżone 2019

  1. Dietetyczka Radom
  1. Dietetycy Radom