Odchudzanie Radom

Dietetyk Pionki

Dietetyk Kozienice

Dietetyk Skaryszew

Dietetyk Iłża

Dietetyk Zakrzew

Dietetyk Gózd

Dietetyk Wierzbica

Dietetyk Wolanów

Dietetyk Jastrzębia

Dietetyk Zwoleń

Dietetyk Białobrzegi

Dietetyk Warszawa

Dieta Radom

Dietetyk Radom

Dietetyk Jedlińsk

Dietetyk Wsola

Dietetyk Kowala

Dieta Radom

tagi: dieta radom,najlepszy dietetyk radom, odchudzanie radom, skuteczna dieta,prosta dieta, bardzo łatwa dieta, przyjemna dieta, bajeczna dieta, łatwa dieta, radom miasto na twoją dietę, dietetyk z radomia, radomianin idzie na dietę, dieta radom twoją najlepszą, zacznij dziś dietę w radomiu, bardzo skuteczny proces diety w miejscowości radom, dieta na miarę twoich potrzeb indywidualna rozpisana w radom, udana i prosta dieta taka jaką lubisz zawsze w radomiu, miasto radom to miejsce gdzie dobry dietetyk ułoży dla ciebie najlepszą zbilansowaną dietę, dieta której potrzebujesz to dieta dobrze zbilansowana, radom to miejsce gdzie najlepszy dietetyk ułoży dla ciebie dobrą i skuteczną dietę abyś mógł skutecznie zgubić kilogramy, dieta paleo, dieta bezglutenowa czy dieta wegetariańska i wegańska, dieta również dla cukrzyka, dieta radom to dobra dieta i najlepszy dietetyk gwarantuje szybkie rezultaty takiej diety, miasto radom to miejsce które spełni twoje wszystkie potrzeby i zagwarantuje dobrą i smaczną diete, przejdź dzisiaj na dietę w radomiu, 

iphone 14, mateusz matyszkowicz, iga świątek, włochy słowenia, bartosz kurek, bayern stuttgart, GTA 6, ROBERT LEWANDOWSKI, MAJA STAŚKO, FAME MMA, warta lech, monza juventus, milan napoli, korona górnik zabrze

tomasz wołek, putin,  rosja, powszechna mobilizacja, 

 

USED PHOTOS: GOOGLE IMAGES

Wszelkie prawa zastrzeżone 2022

Odchudzanie Radom

Dietetyk Pionki

Dietetyk Kozienice

Dietetyk Skaryszew

Dietetyk Iłża

Dietetyk Zakrzew

Dietetyk Gózd

Dietetyk Wierzbica

Dietetyk Wolanów

Dietetyk Jastrzębia

Dietetyk Zwoleń

Dietetyk Białobrzegi

Dietetyk Warszawa

Dieta Radom

Dietetyk Radom

Dietetyk Jedlińsk

Dietetyk Wsola

Dietetyk Kowala

Dieta Radom

Dietetyczka Radom

Dietetycy Radom

Już od pierwszego kontaktu na wizycie z Panem Igorem Mieńkowskim byłem przekonany, że trafiłem w dobre ręcę. Duża wiedza, profesjonalizm przez duże P, zawsze elegancko ubrany i odnoszący się z szacunkiem do mnie czy innych pacjentów. Człowiek z powołania dla którego najważniejszy jest człowiek. Na każdej diecie jaką ułożył dla mnie pan Mieńkowski czułem się doskonale. byłem najedzony, energii mnóstwo, do tego poprawila sie koncentracja w pracy i szybkość reakcji (jestem pilotem) ciesze się, że moge wystawić pozytywną opinie bo ten jegomośc zasługuje na nią jak nikt inny. Gdybym mógl wystawilbym jeszcze dziesiec takich. Dziękuje zaokazaną mi pomoc.

 
 

 

Michał Kowalczyk

Data wpisu:

01.09.22

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

Polecam wszystkim Pana Igora, szybkie efekty, miła obsługa, smaczna dieta składająca się w dużej mierze z tego co uwielbiam a reszte stanowią produkty które pomagają mojemu zdrowiu. Pan Igor pieczołowicie dobiera dania, wszystko jest dokładnie wyliczone. Jemu rzadna kaloria nie umknie :) Zna się na tym co robi. Polecam wiec raz jeszcze 

🤩🥰🔥💪✌️👍

 
 

Pan Igor to wspaniały dietetyk, pełen pozytywnej energii i pasji dotego co robi. Pottrafi słuchać,jest dowcipny(czasem nawet mega) z wizyt wychodzisz zawsze z "bananem" na ustach.☺️ Potrafi odchudzic,ale też zmienić Twoje życie no i umilić dzień. 🌞💐🌷🌹

Do Pana Igora poszłam z moim mężem Markiem . było to do nas już 4 z kolei podejście do odchudzania kiedy zwróciliśmy się o pomoc do specjalisty. Domyślacie się, że nasz sceptycyzm był wyczuwalny. Jednak Panu Igorowi to nie przeszkadzało i wiedział jak nas zmotywować do działania i efekty które nam obiecał po krótkim czasie okazały się prawdą. Żałujemy teraz z mezem,że nie poszlismy odrazu do p. Igora tylko traciliśmy czas na pseudo dietetyków którzy potrafią tylko wciskac suplementy "cud" - czyli cud jak schudniesz- bo raczej na pewno nie. 😋 Pan Igor jest inny. Profesjonalny, ma ogromną wiedze, jest konkretny i dokładnie wie co chce osiągnąć i widać to w każdym jego ruchu. Gdyby był kapitanem statku nie bałabym się z nim popłynąć, choć na koniec swiata, bo ufalabym ze tam dopłyniemy. 🛳⚓️ Wlasnie o taki rodzaj zaufania tutaj chodzi.. Kiedy do niego dzwonilam potrafil dać cały wyklad. Bardzo wiele sie od niego nauczylam i wiem ze nie przytyje juz nigdy nigdy ! Tyle mnie nauczył. Pan Igor jest po prostu najlepszy. 🎊🏆🥇Pomógł mi pozbyc sie po ciąży ponad 30 kilo a mojemu męzowi który calusieńkie życie był grubaskiem Pan Igor pomogl zrzucic 51,5 kg. Bóg zapłać Panie Igorze 🙏🙏🙏 Polecam ze szczerego serca, lepszego dietetyka nie znajdziecie na calej kuli ziemskiej ale i w innych rzeczywistościach 🤩

 

 
 

 

Julia Kozłowska

Data wpisu:

15.09.22

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

 

Artur Górski

Data wpisu:

03.08.20

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

Co tu dużo mówić .. Pan I.Mieńkowski to fachura jakich mało. ☺️☺️Dietetyk z powołania który kocha swoją prace i wkłada w nią całe serce. Zawsze pomoże doradzi. Nie zostawia pacjenta samemu sobie. Za każdym razem jak dzwoniłem Pan Igor pytał mnie jak się czuje i ile schudłem. Prosta pytania a mimo czułem że zależy mu również na moim sukcesie. Bardzo mnie motywował właśnie taki dobry kontakt i to że zawsze mogę liczyc na wsparcie. Także polecam wszystkim na pewno się nie zawiedziecie !! 🔥💥

OPINIE STRONA 1

Bardzo fajna poradnia Od lutego straciłam 27.5kg. Opieka jest bardzo dobra, stały kontakt telefon,email a nawet Pan Igor odpowiada poprzez wiadomosci na swoim prywatnym facebooku. Jest osobą zaangażowaną i pomocną. Dlatego szczerze polecam wszystkim !

 

Karolina Stanik

Data wpisu:

01.05.20

Ocena: 5/5

Witajcie Kochani ! Korzystałam z usług dietetyka Igora Mieńkowskiego i jestem pod wrażeniem uzyskanych efektów. Kuracja, trwająca ok 3 miesięce, pozwoliła mi uwierzyć, że niewielkim wysiłkiem, systematycznością i konsekwencją w swoim działaniu, przy odpowiednio dobranym jadłospisie można osiągnąć wymarzone efekty.(a nawet jeszce więcej)

Człowiekw ogóle nie zdaje sobie sprawy, jak nie zna swojego organizmu. Poprzez wywiad żywieniowy oraz badanie przeprowadzone w poradni dietetycznej udało nam się dobrać odpowiednią dietę i wyeliminować z niej to, co akurat dla mnie nie było wskazane. Polecam wszystkim serdecznie JS

 

Jola Sułecka

Data wpisu:

12.06.20

Ocena: 5/5

Polecam wszystkim tego dietetyka. To bardzo ciepła osoba, mega kompetentna z dużą wiedzą wykonujaca pracę rzetelnie i w pełni profesjonalnie. Najpierw szczegółowo przeprowadza wywiad żywieniowy, pyta o choroby,dolegliwości bólowe, nietoleracje pokarmowe, stosowane leki, zwyczaje żywieniowe i tryb życia oraz aktywność w ciągu dnia itd., następnie przedstawia nasz plan działania i szczegółowo wyjaśnia wszystkie wątpliwości. Dieta jest bardzo smaczna, prosta w przygotowaniu i na produktach które są łatwo dostępne w sklepie.Pan Igor sugeruje również i w sposób przystępny tłumaczy jakie zmiany jeszcze wprowadzić w życiu aby cieszyć się dobrym zdrowiem,piekna sylwetką i jak najlepszym samopoczuciem. Polecam gorąco wszystkim tego dietetyka!!!

 

Aneta Sawicka

Data wpisu:

03.06.20

Ocena: 5/5

Zdecydowanie polecam Poradnię Dietetyczną Pana Igora Mieńkowskiego Odkąd zacząłem swój program dietetyczny zmniejszyła się bardzomoja waga i spadła ilość tłuszczu w moim organizmie. Pan Igor jest profesjonalistą w każdym calu. Posiada wysokie kwalifikacje i jest osobą, która bardzo dobrze potrafi dobrać odpowiednią dietę do potrzeb klienta. Ciągle się szkoli i co chwila wyjeżdza na różne szkolenia żeby być na bieżąco z nowinkami w świecie dietetyki. Cechuje go również niezwykle życzliwe podejście i zrozumienie dla możliwości klienta, jeśli chodzi o zmianę jego jadłospisu oraz stylu życia. Dzięki Panu Igorowi przekonałem się, że urozmaicona i oparta o zdrowe jedzenie dieta może być naprawdę smaczna i prosta w przygotowaniu. Polecam

 

Martyna Cieciora

Data wpisu:

20.05.20

Ocena: 5/5

Jestem bardzo zadowolony. Pan Igor nam bardzo pomoga w zrzuceniu zbednych kilogramow. (mi oraz mojej żonie) Miejsce i obsluga sa godne polecenia.

 
 

 

Piotr Lis

Data wpisu:

12.05.20

Ocena: 5/5

Rewelacyjna opieka dietetyka! Od wywiadu, poprzez przygotowanie super jadłospisu i przydatnych wskazówek. Na początku stojąc przed drzwiami poradni miałam strach w oczach, ale poprzez to jaką Pan Igor jest fajną osobą, było na pewno dużo łatwiej. Efekty widać, a to jeszcze nie koniec. Panie Igorze, ukłony wielkie! Gorąco polecam wszystkim pragnącym zmian w swoim życiu!

 

Iwona Barszcz

Data wpisu:

20.06.20

Ocena: 5/5

Pan Igor jest profesjonalnym i kompetentnym dietetykiem klinicznym, który bierze pod uwagę wyniki badań i obecne choroby, by jak najlepiej dobrać dietę. Jednocześnie jest uprzejmy i bardzo pomocny. Dodatkowym atutem jest to, że swoją wiedzą i doświadczeniem dzieli się również na swoim blogu.Daję 5 gwiazdek, życząc Panu sukcesów i jak największej radości z wykonywanej pracy. 🙂

 

 

 

Agnieszka Ochal

Data wpisu:

25.06.20

Ocena: 5/5

Ogromna fachowość! 🏆☺️Miałam naprawde fatalne wyniki, całkowicie rozregulowany organizm oraz początki ciężkiej choroby. Po roku m.in. wyszłam całkowicie z anemii, nie mam problemów ze snem, nie jestem w ogole zmęczona w ciągu dnia, zredukowała mi się ilość tłuszczu i poprawiła mi się o niebo wydolność fizyczna. Nie będzie to przesadzone jak powiem że Pan Igor w dużej mierze uratował mi życie a na pewno zdrowie :)

 

 

Ewa Gruszka

Data wpisu:

01.07.20

Ocena: 5/5

Profesjonalizm, empatia, holistyczne podejście, niesamowita wiedza oraz podejście.

Gorąco polecam wszystkim:)

 
 
 
 

Bardzo smaczna dieta, widzę już pierwsze efekty stosowania. Po 1 miesięcu prawie 9 kilogramów mniej na wadze. Nie chodze głodna, samopoczucie mam dobre i energii tyle że ciągle mam ochote coś robić. nie spodziewałam się że bedzie tak dobrze. Gdybym wiedziała że dieta będzie tak na mnie działać na pewno poszłabym dużo wcześniej do Pana. Dziękuje również w diecie za dania które uwielbiam i ze zechcial Pan umiescic te wszystkie przepisy o ktorych rozmawialismy podczas wizyty... jesli ktos szuka dietetyka Polecam Pana Igora !!!!

 
 
 
 

Chciałabym bardzo podziękować Panu za okazaną mi pomoc ipowiedzieć że jest już minus 30 killogramów na wadze . trzymam kciuki za Pana Poradnie mam nadzieje, że pomoze Pan jak najwiekszej ilosci osób. Pan jest dietetykiem z powołania

 

:-)

 
 
 

 

Magda Janczura

Data wpisu:

17.07.20

Ocena: 5/5

 

Agnieszka Domel

Data wpisu:

11.08.20

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

 

Agata Łomnicka

Data wpisu:

16.08.20

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

Świetny dietetyk przede wszystkim ze względu na kontakt z pacjentem. Na początku stosowania diety miałem dużo pytań, bo to moja pierwsza wspolpraca z dietetykiem. Pan Igor zadzwonił do mnie i cierpliwie i szczegółowo wyjaśnil mi wszystkie kwestie. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy wiec z przyjemnością wystawiam najwyższą ocene… :)

 
 
 
 

Polecam bardzo gorąco. Na wizytę zapisałem mojego tate, który z otyłością zmaga się już wiele lat . tata po wizycie był zadowolony a o Panu Igorze wypowiadał się w samych superlatywach. Pan Igor potrafi słuchać i zna się na tym co robi. Od razu pierwsze co rzuciło mu się w oczy to duże doświadczenie oraz wiedza. praktycznie na każde pytanie mógł odpowiedzieć bez jakiegokolwiek zastanowienia czy wahania – utwierdziło nas to w przekonaniu że  jesteśmy w dobrych rękach. Tata schudł już prawie 50 kilogramów a z diety zaczęła korzystać cała rodzina z bardzo dobrym skutkiem nie tylko z efektami na wadze ale też naszym ogólnym stanie psycho-fizycznym.Dziękuje Panie Igorze za okazaną nam pomoc.

 
 
 
 

Mam przyjemność wystawić kolejną pozytywną opinie temu dietetykowi. Pewnie już wszystko co miało zostać powiedziane jest tutaj na stronie, bo opinie jest naprawde mnóstwo. Chciałbym dodać po prostu tyle, że zmienił Pan moje życie na lepsze i ze szczerego serca Panu po prostu dziękuje. Bóg zapłać

 
 
 
 

Chciałabym się podzielić opinią o Panu dietetyku Igorze Mieńkowskim jako że ta osoba zmieniła całkowicie moje odczucia na temat słowa dieta. Wcześniej słysząc dieta odraz u pierwsze co miałam przed oczami to: głodzenie się i ogólny dyskomfort z tym związany.. Jednak dając sobie szanse i czytając wiele pozytywnych opinii o tym dietetyku umówiłam się na wizyte. Po pierwszym spotkaniu byłam pełna nadzieji bo Pan Igor to osoba która potrafi bardzo podnieść na duchu. Cały czas uśmiechnięty nie szczędzi miłych słów i starał się obudzić we mnie ducha walki. Co przyznam było dość ważne bo byłam mocno sceptycznie nastawiona. Ale teraz wiem, że dieta to może być przyjemność nie tylko w kwestii walorów smakowych ale też na pewno jeśli chodzi o moje zdrowie czy samopoczucie jest niebo lepiej. Kochani nie ma się co bać a słowo dieta choć czasem budzi złe emocje to na pewno Pan Igor Mieńkowski pokaże Wam że można to zmienić. Na lepsze.☺️ Polecam wszystkim i każdemu z osobna Pana Igora Mieńkowskiego 🎉💘💕

 

Bardzo udana wizyta, Jestem optymistycznie nastawiona do odchudzania. Po wielu próbach i całkowitej rezygnacji z pomocą Pana Igora znów mam siłe żeby o siebie powalczyć. Oby to uczucie zostało ze mną jak najdłuzej. Dziekuje Panu za pomoc. Pozdrawiam !!!! 😊

 

Z wielką przyjemnością wystawiam najwyższą ocene. Dieta jest absolutnie dobrana pod mój styl życia, czyli przepisy są proste i szybkie w przygotowaniu – uwzględniając przy tym produkty które uwielbiam.. Na co dzień pracuje w biurze a jedyna moja aktywność to przerzucanie papierów z lewa na prawo. ;) Jak widać można się odchudzać majac znikoma aktywność fizyczna. Pierwsze efekty na wadze oraz pare cm mniej w obwodzie pasa już się pojawiają więc nie pozostaje mi nic jak podziękować za okazaną mi pomoc !!

 
 

Do Poradni Pana Igora trafiłem po zdiagnozowaniu u mnie niealkoholowego stłuszczenia wątroby. Podjąłem się kuracji którą zaproponował Pan Igor i po 2 miesiącach robiąc badanie ultrasonograficzne jamy brzusznej okazało się że problem praktycznie został rozwiązany. Ciesze się że są takie osoby które znają się na rzeczy i potrafią skutecznie dobrać rozwiązanie pod dany przypadek. Ze mną było o tyle trudno że wielu produktów nie lubie dlatego Pan Igor miał prawdziwe wyzwanie jeśli chodzi ułożenie takiej diety. Reasumując jestem bardzo zadowolony i na pewno polecam wszystkim tego dietetyka.

 
 

Polecam, bardzo miła i fachowa opieka. Pełne zaangażowanie w problem pacjenta oraz wnikliwy wywiad. Jestem bardzo optymistycznie nastawiona na przebieg współpracy. Od kilku lat nie mogę sobie poradzić z zespołem jelita drażliwego. Próbowałam już chyba wszystkiego. Dopiero jadłospis który ułozyle dla mnie Pan Igor a także badania które zlecił sprawiły że czuje się naprawdę o wiele wiele lepiej. Dolegliwości prawie całkiem odpuścily, na pewno jestem na dobrej drodze dzięki temu Panu.

 
 

 

Adrian Kiraga

Data wpisu:

21.08.20

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

 

Kacper Banach

Data wpisu:

27.09.20

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

 

Mateusz Walerak

Data wpisu:

15.11.20

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

 

Klaudia Łukasiewicz

Data wpisu:

08.01.21

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

 

Marta Szymczak

Data wpisu:

11.02.21

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

 

Krzysztof Matusiak

Data wpisu:

05.04.21

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

 

Ryszard Janczura

Data wpisu:

24.05.21

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

 

Zofia Dybała

Data wpisu:

28.05.21

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

Pan Igor to przemiły człowiek, bardzo pomocny i potrafiący słuchać. Zawsze mogę na niego liczyć, kiedy potrzebuje umawiamy się na telefon czy przychodze na wizyte. Potrafi podnieść na duchu w tych trudnych czasach. Jest też znany w środowisku dietetyków i lekarzy. Ma bardzo dużą renome i każdy o nim wypowiada się w superlatywach.  😊

 
 

 

Łukasz Wach

Data wpisu:

22.06.21

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

Choruje na niedoczynność tarczyczy i hashimoto+IO lecze się też psychiatrycznie.. do Dietetyka Igora udałam się po pomoc w redukcji wagi uwzględniającej moje przypadłości. Powiem wprost byłam raczej pesymistycznie nastawiona, bo w internecie ciagle czytałam sprzeczne informacje i już zgłupialam kompletnie od tego bełkotu. Czy tak trudno zrozumieć że chce sie po prostu czuć dobrze w swoim ciele? Miałam ogromne szczęście, że trafilam do Pana Dietetyka Igora bo bardzo mi pomógł. Bardz szybko zrzuciłam prawie 20 kilogramow a teraz pracujemy razem nad kolejnymi. Polecam !!!!

 
 

 

Joanna Telec

Data wpisu:

10.07.21

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

Już od pierwszego kontaktu na wizycie z Panem Igorem Mieńkowskim byłem przekonany, że trafiłem w dobre ręcę. Duża wiedza, profesjonalizm przez duże P, zawsze elegancko ubrany i odnoszący się z szacunkiem do mnie czy innych pacjentów. Człowiek z powołania dla którego najważniejszy jest człowiek. Na każdej diecie jaką ułożył dla mnie pan Mieńkowski czułem się doskonale. byłem najedzony, energii mnóstwo, do tego poprawila sie koncentracja w pracy i szybkość reakcji (jestem pilotem) ciesze się, że moge wystawić pozytywną opinie bo ten jegomośc zasługuje na nią jak nikt inny. Gdybym mógl wystawilbym jeszcze dziesiec takich. Dziękuje zaokazaną mi pomoc 🆙⬆️⬆️⬆️

 
 

 

Michał Kowalczyk

Data wpisu:

25.09.21

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

Polecam wszystkim Pana Igora, szybkie efekty, miła obsługa, smaczna dieta składająca się w dużej mierze z tego co uwielbiam a reszte stanowią produkty które pomagają mojemu zdrowiu. Pan Igor pieczołowicie dobiera dania, wszystko jest dokładnie wyliczone. Jemu rzadna kaloria nie umknie :) Zna się na tym co robi. Polecam wiec raz jeszcze 

🤩🥰🔥💪✌️👍

 
 

 

Julia Kozłowska

Data wpisu:

28.11.21

Ocena: 5/5

ŚREDNIA 5/5

Z

3157 OPINII

GOOGLE, ZNANY LEKARZ, DIETETYK.PL, OFERTEO, STAROFSERVICE, RADOMDIETETYK.PL,

FACEBOOK I INNE 

OPINII

OCENA PACJENTÓW 5,00/5,00

użytkownik zweryfikowany

Ciesze się gdy piszę tą opinie bo jest teraz szał na odchudzanie bo początek roku postanowienia noworoczne itd. a ja już po. Poniekąd troche będę tęsknił, za tymi wizytami, które dawały mi power do działania.. No ale trzeba iśc dalej. Panie Igorze. Jest Pan najbardziej niezwykłym dietetykiem ale i człowiekiem, którego miałem okazję poznać. W Pana biografii przeczytałem kiedyś jak ktoś na pana temat wypowiadał się, że Radom nie zasługuje na tak dobrego dietetyka. Wtedy myślalem ze troche przesadza. jak bardzo się myliłem teraz wiem już kiedy Pana poznałem. Dziękuje że mi Pan pomógł i mojej chorej  mamie, która dalej jest z nami mimo że lekarze już kazali mi się z nią żegnać. Bóg mi Pana zesłał Panie Igorze. Pan jes anioł nie człowiek. Jeszcze raz serdeczne serdeczne bóg zapłać

 
 

 

Wojciech Kępka

Data wpisu:

05.01.22

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

NIESAMOWICIE POZYTYWNA OSOBA. 😁 POCZUCIE HUMORU. OGROMNA WIEDZA. EMPATIA. DOŚWIADCZENIE. JEŚLI MOŻNA POWIEDZIEĆ, ŻE KTOŚ WYKONUJE SWÓJ ZAWÓD I ZOSTAŁ DO NIEGO WPROST STWORZONY TO CHYBA NIE MOŻNA ZNALEŹĆ LEPSZEGO PRZYKŁADU NIŻ PAN IGOR MIEŃKOWSKI :)

POZDRAWIAM PANA SERDECZNIE ❤️❤️

 
 

 

Joanna Bukowska

Data wpisu:

24.01.22

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

Temu Panu można zaufać. bez dwóch zdań to najlepszy dietetyk jakiego mieliśmy okazję spotkać z żoną. Podchodziliśmy do odchudzania wiele razy. Jakoś tak wyszło, że robiliśmy to razem(samemu ciężko utrzymać motywacje). Pierwsze miesiące zawsze były efekty czasem mniejsze czasem większe, ale nigdy nie osiągnęlismy efektów jakie nas interesowały. Aż trafiliśmy na pana Igora no i on wreszcie pomógł nam osiągnać zamierzony efekt. JA teraz waże 80 kg a moja ŻONA 65 kg. Oboje jesteśmy bardzo zadowoleni, bo waga się utrzymuje a my cały czas czujemy się coraz lepiej. Pan Igor nauczył nas jak zdrowo się odżywiać(i żyć) i teraz sami już możemy sobie radzić. Super facet z Pana oby więcej takich lekarzy!!!

 
 

 

Sylwester Januszek

Data wpisu:

13.02.22

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

Chciałam Panu podziękować za prowadzenie moich synów. Jestem bardzo zadowolona i dumna z efektów jakie osiągnęli do tej pory. Myślałam że będzie ciężko ale mile się zaskoczyłam że chłopcy świetnie sobie radzą i co najważniejsze że nie podjadają i pilnują godzin posiłków i odpowiednich porcji. Bardzo zwracają uwagę na to co jedzą i trzymają się wytycznych . Nie mają problem z odmówieniem słodyczy (jak jesteśmy w gościach i ktoś poczęstuje chłopców czymś słodkim bez problemu odmawiają).Na chwilę obecną Aleksandrer waży 62kg a Juliusz 45,2kg.  Po powrocie z wakacji u babci ja przejęłam gotowanie posiłków i na początku było to wielkie wyzwanie logistyczne (rodzina 2+4)ale daje radę. Dodatkowo chłopcy zwiększyli aktywności fizyczną i jeżdżą na rowerach pokonując około 8-10km podczas jednej przejażdżki.  Dziękuję za pomoc i pozdrawiam serdecznie

 

Ada Szczepanowska

Data wpisu:

10.05.22

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

Niesamowita współpraca, jestem zachwycony. I z efektów i z podejścia Pana Doktora

do całej sprawy. Nie byłem łatwym przypadkiem, ciągłe wyjazdy uniemożliwiały mi stacjonarne przygotowanie posiłków. Ale w systemie który opracował dla mnie Pan Igor to nie był problem. Udało sie zgubić niechciane kilogramy a w między czasie jeszcze spadł mi cholesterol i cukier. Poprawiła się też bardzo skóra - z szarej i suchej stała się wręcz taka no nie wiem błyszcząca? Na pewno dobrze odżywiona. Na koniec dodam że skończyły się wreszcie problemy ze snem, także same plusy 😉😉😉

 

 

Adrian Grzebuła

Data wpisu:

05.07.22

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

Pan Igor to naprawdę super Dietetyk. Pomógł mi schudnąc 25 kg. Zna się na tym co robi, a do tego jest bardzo sympatyczny. Zawsze uśmiechnięty, ale i konkretny. Kiedy trzeba potrafi zmotywować. Ja szczególnie milo zapamiętałam z naszej współpracy wizyty, bo wtedy czułam po wyjściu zawsze niesamowitą dawke nowej energii do działania.

Szczerze polecam wszystkim ❤️

 

 
 

 

Marzena Zych

Data wpisu:

18.08.22

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

ZOBACZ WIĘCEJ OPINII

OPINIE

dietetyk radom
0

 Zadzwoń teraz !

 tel: 668-000-840

 tel: 668-000-840

 Zadzwoń teraz !

 Zadzwoń teraz !

 Zadzwoń teraz !

 Zadzwoń teraz !

 tel: 668-000-840

 tel: 668-000-840

 Zadzwoń teraz !

 Zadzwoń teraz !

 Zadzwoń teraz !

 Zadzwoń teraz !

 Zadzwoń teraz !

KONKURS

OPINIE

BLOG

dietetyk radom

PRZEMIANY

dietetyk radom
dietetyk radom
dietetyk radom
dietetyk radom

GŁÓWNA

dietetyk radom

O MNIE

KONTAKT

dietetyk radom

 

Anna Wach

Data wpisu:

23.09.22

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

Dodaj  Opinię

STRONA 4

STRONA 5

STRONA 2

STRONA 1

STRONA 3