28 OPINII

ŚREDNIA OCEN: 5/5

 

Przemek Kos

Data wpisu:

07.05.19

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

Pan Igor Mieńkowski prowadził konsultację dietetyczną z moją mamą, która choruje na białaczkę. Owa konsultacja obejmowała profesjonalne, rzetelne doradztwo w zakresie żywienia i suplementacji przeznaczonych dla osób borykających się z naprawdę poważnym problemem zdrowotnym, jakim jest choroba nowotworowa..

Pan Igor bardzo pomógł mojej mamie przejść przez wyjątkowo trudny okres w życiu związany z radioterapią i chemioterapią, co wiadomo wiązało się z ogólnym skrajnym wyniszczeniem organizmu, znaczną utratą masy ciała oraz znacznym obniżeniem odporności.

Zaoferował pomoc i bardzo profesjonalne wsparcie merytoryczne w zakresie dietetyki klinicznej, która obejmowała między innymi przygotowanie tolerowanej i smacznej diety bogatej w niezbędne składniki odżywcze oraz dodatkowo uzupełnienie brakujących składników mineralnych i witamin w postaci suplementacji. 

Bardzo kulturalnie i profesjonalnie zaopiekował się moją mamą, gdzie od początku do końca terapii był mocno zaangażowany i zainteresowany przebiegiem jej leczenia. 

Zawsze z przyjemnością i z dużą życzliwością odpowiadał na każde pytanie i zarazem stanowił wsparcie merytoryczne, jak i duchowe dla mojej mamy. Reasumując razem z moją mamą, a w szczególności moja mama jesteśmy bardzo bardzo zadowoleni z pomocy, jaką zapewnił nam Pan Igor. Dzięki pomocy tak sympatycznego i profesjonalnego dietetyka moja mama przez ciężki okres trwania leczenia onkologicznego zachowała dobre samopoczucie oraz witalność i co najważniejsze wróciła w pełni do zdrowia i pokonała nowotwór. 

Pan Igor bardzo pomógł mojej mamie, dlatego wszystkim szczerze i gorąco polecam skorzystać z Jego usług. Życzę każdemu kto boryka się z różnymi problemami zdrowotnymi, aby miał do pomocy tak życzliwego, kompetentnego i profesjonalnego dietetyka, jakim jest Pan Igor.

Jest takie powiedzenie, "w zdrowym ciele, zdrowy duch; jesteś tym, co jesz". Myślę, że każdy kto pozna Pana Igora Mieńkowskiego zarazi się tą maksymą. Dziękuje

86 OPINII

ŚREDNIA OCEN: 5/5

22 OPINIE

ŚREDNIA OCEN: 5/5

41 OPINII

ŚREDNIA OCEN: 5/5

OPINIE

ZAUFALI NAM:

p.Igor to dobry profesjonalista, któremu zdecydowanie można zaufać. Podchodzi z dystansem do wielu spraw, a przy tym podaje konkretne, przemyślane wskazówki jak radzić sobie z problemami żywieniowymi i zdrowotnymi..Ma wielkie doświadczenie co widać w kazdym jego ruchu i podejsciu do pacjenta. Do mojego, niełatwego zresztą, przypadku podszedł o dziwo z pełnym zaangażowaniem i empatią. Cieszę się, że trafiłam na p.Igora i dzięki niemu odzyskałam dobre samopoczucie i sylwetkę! Polecam!!!

 

Wiktoria Cieloch

Data wpisu:

28.04.19

Ocena: 5/5

OPINIE

Dieta Radom

Posiadam wyjątkowy certyfikat :

"TOP FIRMA -

POLECANA PRZEZ KLIENTÓW".

Przyznawany tylko firmom, które mają najwięcej pozytywnych opinii od swoich klientów. 

Dieta Radom

Mogę bardzo serdecznie i z czystym sumieniem polecić tego dietetyka!! Świetny specjalista, troszczy się o pacjenta, na pytania odpowiada wyczerpująco!! Bardzo duża i rzetelna wiedza, profesjonalne podejście do wykonywanej pracy. Polecam

 

Iwona Berezowska

Data wpisu:

02.05.19

Ocena: 5/5

Pan Igor Mieńkowski w swojej pracy wyróżnia się dużym profesjonalizmem i jest prawdziwym ekspertem – nim udzieli porady analizuje szczregółowo wyniki badań, upodobania, nawyki i tryb życia.

Dzięki wyjątkowemu holistycznemu podejściu i empatii Pan Igor potrafi zbudować zaufanie, dzięki czemu szczerze mogliśmy porozmawiać o moich problemach żywieniowych i zdrowotnych. Bardzo dziękuję za zarażenie mnie pasją do poszukiwania odpowiedniej aktywności fizycznej, która daje energię do działania i nie obciąża stawów, a także za lekcję świadomego robienia zakupów produktów spożywczych. Bardzo polecam Pana Igora!

 

Julia Sowińska

Data wpisu:

01.05.19

Ocena: 5/5

Kilkukrotnie miałem przyjemność(PRZYJEMNOŚĆ - bardzo dobitnie używam tutaj tego słowa) korzystać z konsultacji u pana Igora i bez cienia wątpliwości mogę polecić go jako doskonałego specjalistę na miare Światową, który nie tylko dysponuje dogłębną wiedzą na temat odżywiania i funkcjonowania organizmu ludzkiego, ale także ze względu na jego indywidualne i wyjątkowo serdeczne podejście do pacjenta. To specjalista z powołania, co w ogóle nie jest takie częste w dzisiejszych czasach(wiem, bo w ciągu ostatnich lat kilkukrotnie zmieniałem dietetyków mocno zawiedziony), Pan Igor jest w dodatku otwarty i serdeczny. Ciesze się, że do niego trafiłem, bo stosowanie się do jego zaleceń sprawiło, że dolegliwości, z którymi zmagałem się przez wiele lat w końcu odpuściły. Polecam go z czystym sumieniem!!!

 

Bartosz Zawadzki

Data wpisu:

31.04.19

Ocena: 5/5

Pan Igor to najlepszy dietetyk, u którego byłam w ciągu całego swojego życia. Przeprowadził bardzo rzetelny wywiad żywieniowy, dzięki któremu mógł dokładnie sprawdzić jak się odżywiam. Pomógł mi poradzić sobie z zespołem jelita drażliwego, a także z SIBO. Byłam u wielu specjalistów, ale dopiero Pan Igor podszedł do moich schorzeń kompletnie, chcąc najpierw znaleźć przyczynę moich dolegliwości, a nie tylko leczyć objawowo. Bardzo miły i uczciwy człowiek, z ogromną wiedzą. Serdecznie polecam wszystkim!

 
 

 

Ola Kowalczyk

Data wpisu:

30.04.19

Ocena: 5/5

Bardzo profesjonalne i przede wszystkim indywidualne podejście do moich potrzeb - Pan Igor podczas pierwszej wizyty dokonał szczegółowej analizy mojego składu ciała i nawyków zywieniowych. Zastosowany jadłospis i plan treningowy przyniósł oczekiwane rezultaty w postaci wzrostu wytrzymałości i siły podczas treningów i na zawodach Serdecznie polecam wszystkim tego dietetyka ze wzgledu na otwartość i bardzo indywidualne potraktowanie mojej osoby. Swój gość

 

Witold Szeloch

Data wpisu:

02.05.19

Ocena: 5/5

Polecam, Pan Igor jest przede wszystkim bardzo rzetelnym fachowcem.

Dodatkowym ogromnym atutem jest serdeczność i zaangażowanie, interesuje sie Pacjentem nie tylko w trakcie wizyty ale również po, bardzo troszcząc się o przebieg zaleconej diety.

 

 

Basia Szczygielska

Data wpisu:

04.05.19

Ocena: 5/5

Pan doktor to specjalista posiadający ogromną wiedzę i co najważniejsze chcący się tą wiedzą podzielić bez wyjątku z każdym pacjentem. To osoba, która do każdego ma indywidualne i holistyczne podejście. Poza wsparciem dietetycznym jest też niesamowicie motywującym coachem z dużym zapleczem psychologicznym. Polecam!

 

 

Maria Piotrowska

Data wpisu:

04.05.19

Ocena: 5/5

Otwarty, uważny i naprawdę potrafi słuchać innych. Pomógł mi stracić 10% tkanki tłuszczowej, zachować masę mięśniową i zbudować zdrowe nawyki w swoim życiu, które pozwalają mi utrzymywać masę ciała i świetnie się czuć. Polecam wszystkim tego dietetyka

 
 
 
 

Wizyta u Pana mgr Igora to czysta przyjemność, miła atmosfera, bez zbędnego stresu. Pan dietetyk odpowiedziałna wszystkie moje pytania, szczegółowo wyjaśnił plan działania który pozwoli mi odbudować własny organizm wyniszczony chorobą, udzielone rady były trafione, dowiedziałam się wielu rzeczy o których nie miałam pojęcia oraz zostałam uświadomiona jakie mogą być skutki popełnianych przeze mnie błędów. Dostałam potężny zastrzyk pozytywnego nastawienia i motywacji do zmiany swojego trybu odżywiania. Gorąco polecam tego dietetyka!

 
 
 
 

Wizyta przebiegła w sympatycznej atmosferze, otrzymałam odpowiedzi na wszystkie moje pytania, zostałam uświadomiona w kwestiach, z których nie zdawałam sobie sprawy. Plan dietetyczny wygląda obiecująco i smacznie - dieta jest ułożona zgodnie z moimi preferencjami żywieniowymi.

 
 
 
 

 

Jerzy Rogucki

Data wpisu:

06.05.19

Ocena: 5/5

 

Renata Maj

Data wpisu:

20.06.19

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

 

Kasia Zawisza

Data wpisu:

27.06.19

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

Bardzo miły człowiek, zawsze odpowie na pytania i jasno przedstawi problem który występuje.  OSOBIŚCIE POLECAM BARDZO

 
 
 
 

Pierwsza wizyta u Pana dietetyka przebiegla bardzo przyjemnie. Jestesmy bardzo pozytywnie zaskoczeni. Pan dietetyk odpowiedzial nam na kazde pytanie. Dzieki Panu moj maz i ja jestesmy pelni motywacji. Mamy nadzieje ze wspolnie wytrwamy w naszej diecie. Naprawdę Pełen profesjonalizm :)

 
 
 
 

Pan doktor dokładnie wysłuchał co mi dolega, jest cierpliwy, zaangażowany i sympatyczny. Na kolejnych wizytach był jeszcze lepszy. Widać, że docenia jeśli ktoś się stara i okazuje wtedy mu jeszcze więcej uwagi. To bardzo miłe kiedy ktoś nas docenia mi naprzykład bardzo to pomaga. Dziękuje

 
 
 
 

Jestem pod ogromny wrażeniem przebiegu całej konsultacji z Panem Igorem jak i wszystkich materiałów + planu dietetycznego, który dla mnie przygotował.Pan Igor a to osoba na właściwym miejscu. Jest bardzo dobrze zorientowany w szeroko pojętym zdrowym trybie życia, prawidłowym odżywaniu i różnych schorzeniach. Widać, że nie polega na samej diecie ale to również osoba która podchodzi kompleksowo i często daje całą mase różnych wskazówek. Atmosfera jaka panuje w gabinecie jest bardzo miła, a Pan Doktor to sympatyczna osoba, która z uwagą słucha a później na spokojnie opowiada i tłumaczy.

Wcześniejszy kontakt odnoście wizyty jak i późniejszy odnośnie planu dietetycznego bardzo sprawny.Mam odniesienie do innego dietetyka, u którego byłam dwa lata temu i było to traumatyczne doświadczenie.Natomiast kto chce spróbować chociażby odchudzania z Panem Igorem to polecam serdecznie każdemu!! pozdrawiam Magdalena Kusyk :)

 

Przemiły Pan Igor, fantastyczny kontakt, szybka wysyłka jadłospisu :) dania są naprawdę pyszne, proste i niewymagające czasu i pieniędzy. A co najważniejsze- waga spada, a u mnie każdy kilogram jest na wagę złota :) JUż 10 kg w niecały miesiąc!!!polecam!

 

Bardzo profesjonalnie i miło. :))) Przy zastosowaniu planu diety uzyskałam spadek masy ciała i poprawę wszystkich wyników już po 15 dniach stosowania diety

 
 

Polecam wszystkim!!! Przemiła obsługa, profesjonalne podejście i przede wszystkim trafiona dieta na moich ulubionych produktach!!! Efekty są nieziemskie z tygodnia na tydzień ważę mniej. Czy to czary mary czy po prostu Pan Igor zna się na tym co robi? Pewnie to 2 :D chociaż kto wie... :>> hehe pozdrawiam gorąco Panie Igorze

 
 

Była to moja 1 wizyta i jestem bardzo zadowolona!Pan Igor to cudowny dietetyk .Bardzo uważnie słucha ,wszystko dokładnie omawia ,doradza. Wyszłam od P. Igora zmotywowana, pełna energii i wiem ,że dam radę. Dziękuję :-)

 
 

 

Marcin Tkaczyk

Data wpisu:

26.07.19

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

 

Angelika Pawlak

Data wpisu:

13.08.19

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

 

Jerzy Walczyna

Data wpisu:

22.08.19

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

 

Magda Kusyk

Data wpisu:

10.09.19

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

 

Iwona Pawlik

Data wpisu:

25.10.19

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

 

Agata Zalewska

Data wpisu:

18.11.19

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

 

Anna Bryńska

Data wpisu:

03.12.19

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

 

Dagmara Lis

Data wpisu:

05.12.19

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

ZOBACZ WIĘCEJ OPINII

OFERTA

OPINIE

BLOG

dietetyk radom

O MNIE

dietetyk radom
dietetyk radom
dietetyk radom
dietetyk radom

STRONA GŁÓWNA

KONTAKT

dietetyk radom

BLISKO PÓŁ TYSIĄCA POZYTYWNYCH OPINII NA RÓŻNYCH SERWISACH, FORACH ORAZ NA NASZEJ STRONIE...

ZRÓB TO Z NAJLEPSZYMI :-)

Dodaj  Opinię

STRONA 1

STRONA 2

STRONA 3

       Zadzwoń: 668 - 000 - 840

dietetyk radom

radomdietetyk.pl

radomdietetyk.pl

radomdietetyk.pl

Odchudzanie Radom

Dietetyk Pionki

Dietetyk Kozienice

Dietetyk Skaryszew

Dietetyk Iłża

Dietetyk Zakrzew

Dietetyk Gózd

Dietetyk Wierzbica

Dietetyk Wolanów

Dietetyk Jastrzębia

Dietetyk Zwoleń

Dietetyk Białobrzegi

Dietetyk Warszawa

Dieta Radom

Dietetyk Radom

Dietetyk Jedlińsk

Dietetyk Wsola

Dietetyk Kowala

Dieta Radom

tagi: dieta radom,najlepszy dietetyk radom, odchudzanie radom, skuteczna dieta,prosta dieta, bardzo łatwa dieta, przyjemna dieta, bajeczna dieta, łatwa dieta, radom miasto na twoją dietę, dietetyk z radomia, radomianin idzie na dietę, dieta radom twoją najlepszą, zacznij dziś dietę w radomiu, bardzo skuteczny proces diety w miejscowości radom, dieta na miarę twoich potrzeb indywidualna rozpisana w radom, udana i prosta dieta taka jaką lubisz zawsze w radomiu, miasto radom to miejsce gdzie dobry dietetyk ułoży dla ciebie najlepszą zbilansowaną dietę, dieta której potrzebujesz to dieta dobrze zbilansowana, radom to miejsce gdzie najlepszy dietetyk ułoży dla ciebie dobrą i skuteczną dietę abyś mógł skutecznie zgubić kilogramy, dieta paleo, dieta bezglutenowa czy dieta wegetariańska i wegańska, dieta również dla cukrzyka, dieta radom to dobra dieta i najlepszy dietetyk gwarantuje szybkie rezultaty takiej diety, miasto radom to miejsce które spełni twoje wszystkie potrzeby i zagwarantuje dobrą i smaczną diete, przejdź dzisiaj na dietę w radomiu, 

 

partnerzy:  https://www.parkowa.org.pl/ https://radomdietetyk.pl/ https://www.igortreneronline.pl/

Wszelkie prawa zastrzeżone 2019

Odchudzanie Radom

Dietetyk Pionki

Dietetyk Kozienice

Dietetyk Skaryszew

Dietetyk Iłża

Dietetyk Zakrzew

Dietetyk Gózd

Dietetyk Wierzbica

Dietetyk Wolanów

Dietetyk Jastrzębia

Dietetyk Zwoleń

Dietetyk Białobrzegi

Dietetyk Warszawa

Dieta Radom

Dietetyk Radom

Dietetyk Jedlińsk

Dietetyk Wsola

Dietetyk Kowala

Dieta Radom

tagi: dieta radom,najlepszy dietetyk radom, odchudzanie radom, skuteczna dieta,prosta dieta, bardzo łatwa dieta, przyjemna dieta, bajeczna dieta, łatwa dieta, radom miasto na twoją dietę, dietetyk z radomia, radomianin idzie na dietę, dieta radom twoją najlepszą, zacznij dziś dietę w radomiu, bardzo skuteczny proces diety w miejscowości radom, dieta na miarę twoich potrzeb indywidualna rozpisana w radom, udana i prosta dieta taka jaką lubisz zawsze w radomiu, miasto radom to miejsce gdzie dobry dietetyk ułoży dla ciebie najlepszą zbilansowaną dietę, dieta której potrzebujesz to dieta dobrze zbilansowana, radom to miejsce gdzie najlepszy dietetyk ułoży dla ciebie dobrą i skuteczną dietę abyś mógł skutecznie zgubić kilogramy, dieta paleo, dieta bezglutenowa czy dieta wegetariańska i wegańska, dieta również dla cukrzyka, dieta radom to dobra dieta i najlepszy dietetyk gwarantuje szybkie rezultaty takiej diety, miasto radom to miejsce które spełni twoje wszystkie potrzeby i zagwarantuje dobrą i smaczną diete, przejdź dzisiaj na dietę w radomiu, 

 

partnerzy:  https://www.parkowa.org.pl/ https://radomdietetyk.pl/ https://www.igortreneronline.pl/

Wszelkie prawa zastrzeżone 2019

  1. Dietetyczka Radom
  1. Dietetycy Radom