9 OPINII

ŚREDNIA OCEN: 5/5

 

Przemek Kos

Data wpisu: 07.05.2019

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

KLIKNIJ I OBEJRZYJ PRZEMIANY MOICH PODOPIECZNYCH

Pan Igor Mieńkowski prowadził konsultację dietetyczną z moją mamą, która choruje na białaczkę. Owa konsultacja obejmowała profesjonalne, rzetelne doradztwo w zakresie żywienia i suplementacji przeznaczonych dla osób borykających się z naprawdę poważnym problemem zdrowotnym, jakim jest choroba nowotworowa..

Pan Igor bardzo pomógł mojej mamie przejść przez wyjątkowo trudny okres w życiu związany z radioterapią i chemioterapią, co wiadomo wiązało się z ogólnym skrajnym wyniszczeniem organizmu, znaczną utratą masy ciała oraz znacznym obniżeniem odporności.

Zaoferował pomoc i bardzo profesjonalne wsparcie merytoryczne w zakresie dietetyki klinicznej, która obejmowała między innymi przygotowanie tolerowanej i smacznej diety bogatej w niezbędne składniki odżywcze oraz dodatkowo uzupełnienie brakujących składników mineralnych i witamin w postaci suplementacji. 

Bardzo kulturalnie i profesjonalnie zaopiekował się moją mamą, gdzie od początku do końca terapii był mocno zaangażowany i zainteresowany przebiegiem jej leczenia. 

Zawsze z przyjemnością i z dużą życzliwością odpowiadał na każde pytanie i zarazem stanowił wsparcie merytoryczne, jak i duchowe dla mojej mamy. Reasumując razem z moją mamą, a w szczególności moja mama jesteśmy bardzo bardzo zadowoleni z pomocy, jaką zapewnił nam Pan Igor. Dzięki pomocy tak sympatycznego i profesjonalnego dietetyka moja mama przez ciężki okres trwania leczenia onkologicznego zachowała dobre samopoczucie oraz witalność i co najważniejsze wróciła w pełni do zdrowia i pokonała nowotwór. 

Pan Igor bardzo pomógł mojej mamie, dlatego wszystkim szczerze i gorąco polecam skorzystać z Jego usług. Życzę każdemu kto boryka się z różnymi problemami zdrowotnymi, aby miał do pomocy tak życzliwego, kompetentnego i profesjonalnego dietetyka, jakim jest Pan Igor.

Jest takie powiedzenie, "w zdrowym ciele, zdrowy duch; jesteś tym, co jesz". Myślę, że każdy kto pozna Pana Igora Mieńkowskiego zarazi się tą maksymą. Dziękuje

83 OPINIE

ŚREDNIA OCEN: 5/5

19 OPINII

ŚREDNIA OCEN: 5/5

41 OPINII

ŚREDNIA OCEN: 5/5

OPINIE

p.Igor to dobry profesjonalista, któremu zdecydowanie można zaufać. Podchodzi z dystansem do wielu spraw, a przy tym podaje konkretne, przemyślane wskazówki jak radzić sobie z problemami żywieniowymi i zdrowotnymi..Ma wielkie doświadczenie co widać w kazdym jego ruchu i podejsciu do pacjenta. Do mojego, niełatwego zresztą, przypadku podszedł o dziwo z pełnym zaangażowaniem i empatią. Cieszę się, że trafiłam na p.Igora i dzięki niemu odzyskałam dobre samopoczucie i sylwetkę! Polecam!!!

 

Wiktoria Cieloch

Data wpisu: 28.04.2019

Ocena: 5/5

OPINIE

Dieta Radom

Posiadam wyjątkowy certyfikat :

"TOP FIRMA -

POLECANA PRZEZ KLIENTÓW".

Przyznawany tylko firmom, które mają najwięcej pozytywnych opinii od swoich klientów. 

Dieta Radom

Mogę bardzo serdecznie i z czystym sumieniem polecić tego dietetyka!! Świetny specjalista, troszczy się o pacjenta, na pytania odpowiada wyczerpująco!! Bardzo duża i rzetelna wiedza, profesjonalne podejście do wykonywanej pracy. Polecam

 

Iwona Berezowska

Data wpisu: 02.05.2019

Ocena: 5/5

Pan Igor Mieńkowski w swojej pracy wyróżnia się dużym profesjonalizmem i jest prawdziwym ekspertem – nim udzieli porady analizuje szczregółowo wyniki badań, upodobania, nawyki i tryb życia.

Dzięki wyjątkowemu holistycznemu podejściu i empatii Pan Igor potrafi zbudować zaufanie, dzięki czemu szczerze mogliśmy porozmawiać o moich problemach żywieniowych i zdrowotnych. Bardzo dziękuję za zarażenie mnie pasją do poszukiwania odpowiedniej aktywności fizycznej, która daje energię do działania i nie obciąża stawów, a także za lekcję świadomego robienia zakupów produktów spożywczych. Bardzo polecam Pana Igora!

 

Julia Sowińska

Data wpisu: 01.05.2019

Ocena: 5/5

Kilkukrotnie miałem przyjemność(PRZYJEMNOŚĆ - bardzo dobitnie używam tutaj tego słowa) korzystać z konsultacji u pana Igora i bez cienia wątpliwości mogę polecić go jako doskonałego specjalistę na miare Światową, który nie tylko dysponuje dogłębną wiedzą na temat odżywiania i funkcjonowania organizmu ludzkiego, ale także ze względu na jego indywidualne i wyjątkowo serdeczne podejście do pacjenta. To specjalista z powołania, co w ogóle nie jest takie częste w dzisiejszych czasach(wiem, bo w ciągu ostatnich lat kilkukrotnie zmieniałem dietetyków mocno zawiedziony), Pan Igor jest w dodatku otwarty i serdeczny. Ciesze się, że do niego trafiłem, bo stosowanie się do jego zaleceń sprawiło, że dolegliwości, z którymi zmagałem się przez wiele lat w końcu odpuściły. Polecam go z czystym sumieniem!!!

 

Bartosz Zawadzki

Data wpisu: 31.04.2019

Ocena: 5/5

Pan Igor to najlepszy dietetyk, u którego byłam w ciągu całego swojego życia. Przeprowadził bardzo rzetelny wywiad żywieniowy, dzięki któremu mógł dokładnie sprawdzić jak się odżywiam. Pomógł mi poradzić sobie z zespołem jelita drażliwego, a także z SIBO. Byłam u wielu specjalistów, ale dopiero Pan Igor podszedł do moich schorzeń kompletnie, chcąc najpierw znaleźć przyczynę moich dolegliwości, a nie tylko leczyć objawowo. Bardzo miły i uczciwy człowiek, z ogromną wiedzą. Serdecznie polecam wszystkim!

 
 

 

Ola Kowalczyk

Data wpisu: 30.04.2019

Ocena: 5/5

Bardzo profesjonalne i przede wszystkim indywidualne podejście do moich potrzeb - Pan Igor podczas pierwszej wizyty dokonał szczegółowej analizy mojego składu ciała i nawyków zywieniowych. Zastosowany jadłospis i plan treningowy przyniósł oczekiwane rezultaty w postaci wzrostu wytrzymałości i siły podczas treningów i na zawodach Serdecznie polecam wszystkim tego dietetyka ze wzgledu na otwartość i bardzo indywidualne potraktowanie mojej osoby. Swój gość

 

Witold Szeloch

Data wpisu: 02.05.2019

Ocena: 5/5

Polecam, Pan Igor jest przede wszystkim bardzo rzetelnym fachowcem.

Dodatkowym ogromnym atutem jest serdeczność i zaangażowanie, interesuje sie Pacjentem nie tylko w trakcie wizyty ale również po, bardzo troszcząc się o przebieg zaleconej diety.

 

 

Basia Szczygielska

Data wpisu: 04.05.2019

Ocena: 5/5

Pan doktor to specjalista posiadający ogromną wiedzę i co najważniejsze chcący się tą wiedzą podzielić bez wyjątku z każdym pacjentem. To osoba, która do każdego ma indywidualne i holistyczne podejście. Poza wsparciem dietetycznym jest też niesamowicie motywującym coachem z dużym zapleczem psychologicznym. Polecam!

 

 

Maria Piotrowska

Data wpisu: 04.05.2019

Ocena: 5/5

Otwarty, uważny i naprawdę potrafi słuchać innych. Pomógł mi stracić 10% tkanki tłuszczowej, zachować masę mięśniową i zbudować zdrowe nawyki w swoim życiu, które pozwalają mi utrzymywać masę ciała i świetnie się czuć. Polecam wszystkim tego dietetyka

 
 
 
 

 

Jerzy Rogucki

Data wpisu: 06.05.2019

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

ZOBACZ WIĘCEJ OPINII

OFERTA

OPINIE

BLOG

dietetyk radom

O MNIE

dietetyk radom
dietetyk radom
dietetyk radom
dietetyk radom

STRONA GŁÓWNA

Dodaj  Opinię

KONTAKT

dietetyk radom

       Zadzwoń: 668 - 000 - 840

dietetyk radom

radomdietetyk.pl

radomdietetyk.pl

radomdietetyk.pl

Odchudzanie Radom

Dietetyk Pionki

Dietetyk Kozienice

Dietetyk Skaryszew

Dietetyk Iłża

Dietetyk Zakrzew

Dietetyk Gózd

Dietetyk Wierzbica

Dietetyk Wolanów

Dietetyk Jastrzębia

Dietetyk Zwoleń

Dietetyk Białobrzegi

Dietetyk Warszawa

Dieta Radom

Dietetyk Radom

Dietetyk Jedlińsk

Dietetyk Wsola

Dietetyk Kowala

Dieta Radom

tagi: dieta radom,najlepszy dietetyk radom, odchudzanie radom, skuteczna dieta,prosta dieta, bardzo łatwa dieta, przyjemna dieta, bajeczna dieta, łatwa dieta, radom miasto na twoją dietę, dietetyk z radomia, radomianin idzie na dietę, dieta radom twoją najlepszą, zacznij dziś dietę w radomiu, bardzo skuteczny proces diety w miejscowości radom, dieta na miarę twoich potrzeb indywidualna rozpisana w radom, udana i prosta dieta taka jaką lubisz zawsze w radomiu, miasto radom to miejsce gdzie dobry dietetyk ułoży dla ciebie najlepszą zbilansowaną dietę, dieta której potrzebujesz to dieta dobrze zbilansowana, radom to miejsce gdzie najlepszy dietetyk ułoży dla ciebie dobrą i skuteczną dietę abyś mógł skutecznie zgubić kilogramy, dieta paleo, dieta bezglutenowa czy dieta wegetariańska i wegańska, dieta również dla cukrzyka, dieta radom to dobra dieta i najlepszy dietetyk gwarantuje szybkie rezultaty takiej diety, miasto radom to miejsce które spełni twoje wszystkie potrzeby i zagwarantuje dobrą i smaczną diete, przejdź dzisiaj na dietę w radomiu, 

 

partnerzy:  https://www.parkowa.org.pl/ https://radomdietetyk.pl/ https://www.igortreneronline.pl/

Wszelkie prawa zastrzeżone 2019

Odchudzanie Radom

Dietetyk Pionki

Dietetyk Kozienice

Dietetyk Skaryszew

Dietetyk Iłża

Dietetyk Zakrzew

Dietetyk Gózd

Dietetyk Wierzbica

Dietetyk Wolanów

Dietetyk Jastrzębia

Dietetyk Zwoleń

Dietetyk Białobrzegi

Dietetyk Warszawa

Dieta Radom

Dietetyk Radom

Dietetyk Jedlińsk

Dietetyk Wsola

Dietetyk Kowala

Dieta Radom

tagi: dieta radom,najlepszy dietetyk radom, odchudzanie radom, skuteczna dieta,prosta dieta, bardzo łatwa dieta, przyjemna dieta, bajeczna dieta, łatwa dieta, radom miasto na twoją dietę, dietetyk z radomia, radomianin idzie na dietę, dieta radom twoją najlepszą, zacznij dziś dietę w radomiu, bardzo skuteczny proces diety w miejscowości radom, dieta na miarę twoich potrzeb indywidualna rozpisana w radom, udana i prosta dieta taka jaką lubisz zawsze w radomiu, miasto radom to miejsce gdzie dobry dietetyk ułoży dla ciebie najlepszą zbilansowaną dietę, dieta której potrzebujesz to dieta dobrze zbilansowana, radom to miejsce gdzie najlepszy dietetyk ułoży dla ciebie dobrą i skuteczną dietę abyś mógł skutecznie zgubić kilogramy, dieta paleo, dieta bezglutenowa czy dieta wegetariańska i wegańska, dieta również dla cukrzyka, dieta radom to dobra dieta i najlepszy dietetyk gwarantuje szybkie rezultaty takiej diety, miasto radom to miejsce które spełni twoje wszystkie potrzeby i zagwarantuje dobrą i smaczną diete, przejdź dzisiaj na dietę w radomiu, 

 

partnerzy:  https://www.parkowa.org.pl/ https://radomdietetyk.pl/ https://www.igortreneronline.pl/

Wszelkie prawa zastrzeżone 2019

  1. Dietetyczka Radom
  1. Dietetycy Radom