KLIKNIJ I OBEJRZYJ PRZEMIANY MOICH PODOPIECZNYCH

Do Pana Igora przyszłam pierwszy raz 3 lat temu. Miałam 40 kg więcej niż powinna wynosić moja standardowa masa ciala oraz kilka dolegliwości jak stan przedcukrzycowy,insulinoopornosc i b. wysokie ciśnienie. Ogolnie czułam się jak wrak człowieka i odechcialo mi się wszystkiego. Napisalam wtedy Panu Igorowi ze jak on mi nie pomoze to już nie wiem sama – powoli konczyly mi się pomysły. Cóż…I wtedy nastapil prawdziwy przełom. Po pierwszej wizycie u p.Igora (bardzo dobrze pamiętam ten dzień) kiedy wyszłam z gabinetu po prostu nie mogłam uwierzyć, ale nagle odzyskałam wiare w siebie i pomyślałam że się nie poddam i pokonam otyłość.. W czasie pierwszego miesiąca schudłam prawie 10 kilogramów. Co było dla mnie gigantycznym sukcesem bo od wielu lat waga ciągle rosła. Pamiętam również że nigdy nie chodziłam na diecie głodna. Poprawiły się również moje wyniki krwi i powoli wracałam do zdrowia. Kolejne miesiące to były kolejne kilogramy. Aż z ponad 100 kilowej schorowanej baby stałam się 60 kilową i szczęśliwą KOBIETĄ. Ogromnie polecam Pana Igora jako wybitnego specjalistę w dziedzinie dietetyki i naprawdę dałabym sobie reke uciąć że jest on w stanie pomoc każdemu. Pozdrawiam i polecam

Najbardziej pomocna opinia:

 

Arleta Macioszek

Data wpisu: 10.06.2018

Ocena: 5/5

Twoje imię i nazwisko:
Twój e-mail:
Treść opinii:
Ocena specjalisty(wybierz jedną z ocen poniżej):
1
2
3
4
5
Dodaj
Dodaj
Opinia została przekazana do moderatora strony. 
Po jej akceptacji zostanie zamieszczona na stronie. 
Dziękujemy! :)
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola.

A JEŚLI TY KORZYSTAŁAŚ/KORZYSTAŁEŚ Z NASZYCH USŁUG, PODZIEL SIĘ SWOIMI ODCZUCIAMI W OPINII NA DOLE :) DZIĘKUJEMY !

ŚREDNIA OCEN: 5/5

23 OPINIE

59 OPINII

ŚREDNIA OCEN: 5/5

16 OPINII

ŚREDNIA OCEN: 5/5

8 OPINII

6 OPINII

ŚREDNIA OCEN: 5/5

ŚREDNIA OCEN: 5/5

OFERTA

OPINIE

BLOG

Najlepszy Dietetyk w Radomiu według niezależnego serwisu Oferteo.pl

 

 

ZADZWOŃ TERAZ !

 tel: 668-000-840

 

dietetyk radom

O MNIE

dietetyk radom
dietetyk radom
dietetyk radom

OPINIE

DODAJ OPINIĘ:

Gdy na wizycie pan Igor zapytał mnie o to co najbardziej lubie jeść, myślałam, że zacznie się wykład jak to nie powinnam i nie wolno mi jeść takich rzeczy. O dziwo pan Igor pytał dlatego żeby dac mi w jadlospisie te produkty!! Ta dieta jest rewelacyjna bo jem to co uwielbiam i chudne szybciej niz kiedkolwiek na innych dietach. Super jest też to że nie zostajemy sami ze swoim odchudzaniem tylko cały czas możemy liczyć na wsparcie. Ja na przykład często zadaje pytania :) no i nie zdarzyło się jeszcze żeby p.Igor nie miał dla mnie czasu zadzwonić czy odpisac na maila. Polecam bardzo gorąco!! :)

 

Kasia Rejmer

Data wpisu: 18.11.2018

Ocena: 5/5

Sądziłem, że z tym najlepszym dietetykiem w Radomiu  to taka ściema i marketingowy slogan, które stosują firmy zeby sie lepiej promować. O jakże się pomyliłem! Chyba w całym swoim życiu nie spotkałem tak świetnego, fachowego a z drugiej strony sympatycznego lekarza jakim jest Pan Igor Mieńkowski. Niesamowita wiedza, wsparcie i indywidualne podejście na każdym etapie wspolpracy. Już 15 kilogramów mniej. Polecam Jarek

 

Jarosław Kowalik

Data wpisu:

07.12.2017

Ocena: 5/5

Świetny dietetyk, diety smaczne proste i co najważniejsze działają a nie jak większość kasa wyrzucona w błoto. Jestem bardzo zadowolony, że trafilem na tego dietetyka. Dzięki za pomoc w zrzuceniu wagi.

 

Marek Dyba

Data wpisu:

09.07.2016

Ocena: 5/5

Do tego dietetyka udałam się gdy zobaczyłam ile schudła moja kolezanka i jaka jest zadowolona z diety. Pomyslalam, że pomoze i mi i nie zawiodłam się. Już na kolejnej wizycie analizator pokazał prawie 6 kg mniej a było to raptem 3 tygodnie temu. Kolejne wizyty i kolejne spadki tylko utwierdzały mnie w przekonaniu ze wybrałam odpowiednią osobe. Polecam z całego serca Pana Igora Mieńkowskiego

 

Anna Grymuła

Data wpisu:

26.09.2015

Ocena: 5/5

Pan Igor z Radomia jest świetnym dietetykiem bo pomógł wrócić mojej córce po kontuzji do gry w reprezentacji Polski w siatkówke. Z jego pomocą dietetyczną oraz wsparciem córka wróciła do gry i osiąga kolejne sukcesy. 

 

Marzena Nowicka

Data wpisu:

20.08.2015

Ocena: 5/5

Odchudzona 5 osobowa rodzina i zbawione 5 dusz. W sumie chyba zrzucilismy z pomocą Pana Igora Mieńkowskiego jakieś 120 kilogramów. Do tego mąż wyleczył się z reumatoidalnego zapalenia stawów a mój syn pozbyl sie na zawsze atopowego zapalenia skory. Nalezy sie Panu co najmniej jakas pieśn pochwalna albo chociaż wierszyk dziękczynny, który zadeklamuje na nastepnej wizycie. ;)) Pozdrawiam serdecznie!!!!

 

Grażyna Sobczyk

Data wpisu:

13.05.2015

Ocena: 5/5

Skromny życiowy człowiek z ogromną wiedzą i umiejetnościami które pozwalają mu osiągać tak wspaniałe rezultaty. Odchudził wiele osób, jeszcze wiekszej liczbie pomogl naprawić zdrowie. A to wszystko oparte na naturalnych metodach bez zadnej farmakologii. Ja też nigdy się na Panu nie zawiodłam i dziękuje bardzo za pomoc. Innym oczywiście polecam

 

Iza Nowocińska

Data wpisu:

02.02.2015

Ocena: 5/5

Dobry dietetyk, a jak na Radom to zdecydowana czołówka. Pan doktor pomógł mi wyleczyć refluks i zrzucić parę kilo. Dieta jest smaczna i na produktach które lubię. Przygotowanie posiłków zajmuje mało czasu a ich pory i wielkość dostosowana do mojego stylu życia. Dziekuję i polecam

 

Michał Wróbel

Data wpisu:

19.11.2014

Ocena: 5/5

Smaczny i prosty jadłospis uwzględniający  mój wegetarianizm oraz niecheć do kilku produktów. Stworzony podemnie dzieki czemu dużo prościej jest mi taką diete trzymać. Waga pokazuje już 8 kilo mniej niż napoczątku. Do zobaczenia na wizycie, pozdrawiam Panie Igorze

 

Aleksandra Janas

Data wpisu:

15.09.2014

Ocena: 5/5

Bardzo duża wiedza dietetyczna i ogólnie medyczna. Pan doktor to chodząca encyklopedia żywienia. Wie chyba wszystko o kazdej diecie. W trudnych chwilach mozna liczyc na wsparcie. Dieta dopasowana bardzo indywidualnie. ogromnie polecam

 

Grażyna Dziubasik

Data wpisu:

04.05.2016

Ocena: 5/5

Super lekarz. Pomógł mi wyleczyć SIBO w ciągu kilku wizyt. bardzo rozlegla wiedza i pełna fachowość. Co tu dużo mówić profesjonalista jakich mało. Wyniki krwi analizuje lepiej niż niejeden znany lekarz a byłam u wielu. Fajnie, że Radom ma takich fachowców.

Polecam p. Igora

 

Marzena Piechota

Data wpisu:

25.04.2016

Ocena: 5/5

Bardzo uprzejmy młody człowiek. Wykazał się wielkim zrozumieniem oraz szacunkiem nawet takiej starej, schorowanej kobiecie jaką jestem JA. Polecam z pełnym przekonaniem.

 

Jolanta Kaim

Data wpisu:

17.04.2016

Ocena: 5/5

Z chęcią podziele się opinią na temat Pana Igora, bo jest bardzo dobrym dietetykiem. Nie spodziewałem się, że w radomiu znajde takiego specjaliste. Jestem sportowcem i trenuje sztuki walki(bjj i mma) 2 razy dziennie. Pan Igor ulozyl mi taka diete po ktorej energii mam tyle ze oprocz tych 2 treningow zaczalem jeszcze wieczorami plywac albo biegać na zmiane. Czuje sie po prostu niesamowicie. Nie mogę w to uwierzyć nie spodziewalem sie że wplyw diety na samopoczucie i regeneracje u sportowca moze byc tak duzy. A jednak sprawdziłem na własnym przykladzie i polecam innym !!!!!!!!!!!

 

Dawid Noga

Data wpisu:

22.03.2016

Ocena: 5/5

Myślałam, że się znam na zdrowym odżywianiu dopóki nie zawitałam w progi Pana Igora Mieńkowskiego. Po kilku wizytach odwrócił mój światopogląd żywieniowy o 180 stopni. Ale tylko na lepsze. Niestety wiele z tego co wyczytałam nie sprawdziło się i naprawdę nie wiem kto piszę większość z tych blogów o diecie albo ćwiczeniach.. Kto im w ogóle dał klawiaturę? Natomiast chciałam podziękować Panu doktorowi za super podejście, bardzo smaczną diete oraz nie wiem jak to nazwać? dar do tego co Pan robi? Widać, że dietetyka to Pana miłość i całe życie, a to dlatego, że na wizytach jest Pan w pełni skoncentrowany na pacjencie i na jego problemie. Efekty spektakularne u mnie jak i u kilku koleżanek które również wysłałam do Pana doktora. Dziękujemy

 

Ania Kieloch

Data wpisu:

05.03.2016

Ocena: 5/5

Duży plus za indywidualne podejscie do pacjenta. Jest dużo dietetyków którzy swoją prace nie traktuja serio i potrafią wysyłać jedną diete do setek pacjentów. U Pana Igora takie cos jest nie do pomyslenia, wspolpracujemy już od pół roku i każda dieta nie unikalna i stworzona podemnie. Na każdej wizycie mam notesik gdzie zapisuje to na co mam w danej chwili ochotę i te produkty zawsze się pojawiają. Polecam z ręką na sercu tego dietetyka...

 

Maria Nowicka

Data wpisu:

07.11.2018

Ocena: 5/5

Świetny dietetyk, chyba najlepszy w Radomiu ! :)) Ja może powiem coś nietypowego, ale doceniam to iż, u Pana Igora nie czeka się w kolejce jak w przychodniach NFZu :)) Wiem, że ma dużo pacjentów a mimo to potrafi to tak rozplanowac ze kazdy zostaje odrazu przyjęty. Jak na Radom gdzie wiecznie się gdzieś czeka do lekarzy to jest mega fajne. Naprawdę bardzo miła atmosfera. Polecam też samą diete. Pan Igor Mieńkowski ułożył mi dietę FODMAP, bo jestem po rekonstrukcji części jelita i miałam przykre dolegliwosci z tym zwiazane. Diete stosuje od kilku miesięcy, dolegliwości ustapiły, a ja mogę wreszcie skupić się na innych sprawach. Także no nic dodać nic ująć tylko polecać i polecać :)!!

 

Zuzanna Telus

Data wpisu:

16.10.2018

Ocena: 5/5

Dieta jest smaczna i zajmuje niewiele czasu. Na wywiadzie żywieniowym dostałam pytanie ile czasu mogę poswiecic na przygotowanie posilkow dziennie. Powiedzialam ze 20 minut na wszystko, troszkę pół żartem pół serio bo raczej nie wierzyłam że przygotowanie posiłków może tyle zajmować. Do tej pory dostawałam diety które zajmowały około 2-3 godziny. A tutaj taka niespodzianka własnie taka szybką diete dostałam. Dziękuje i pozdrawiam 

 

Dominika Kalińska

Data wpisu:

02.10.2018

Ocena: 5/5

       Dodaj opinię 

dietetyk radom

       Zadzwoń:

668 - 000 - 840

dietetyk radom

radomdietetyk.pl

radomdietetyk.pl

radomdietetyk.pl