30 OPINII

ŚREDNIA OCEN: 5/5

 

Ada Januszkiewicz

Data wpisu:

15.02.20

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

Pan Igor ujął mnie i mojego męża swoim profesjonalizmem, wiedzą, uśmiechem, cierpliwością, otwartością, merytoryczną rozmową, i tym że w postaci pacjenta widzi drugiego człowieka i jego problemy. Złoty człowiek w pomocy drugiej osobie. Na te ciężkie czasy wielki skarb. Dziękujemy Panie Igorze za zmianę naszego trybu odżywiania-aż chce się żyć...Warto zadbać o siebie i swoje zdrowie pod skrzydłami profesjonalisty...

Dziękujemy i polecamy Ada I Marek

87 OPINII

ŚREDNIA OCEN: 5/5

22 OPINIE

ŚREDNIA OCEN: 5/5

41 OPINII

ŚREDNIA OCEN: 5/5

OPINIE STRONA 1

ZAUFALI NAM:

Pierwsza wizyta obiecująca. Pan doktor sprawia wrażenie profesjonalnego i bardzo doświadczonego. Duże zaangażowanie i kultura osobista, zachęcają do dalszej współpracy. Liczę na owocne wyniki w kolejnych miesiącach. Serdecznie polecam!

 

Klaudia Sobieska

Data wpisu:

07.01.20

Ocena: 5/5

OPINIE

Dieta Radom

Posiadam wyjątkowy certyfikat :

"TOP FIRMA -

POLECANA PRZEZ KLIENTÓW".

Przyznawany tylko firmom, które mają najwięcej pozytywnych opinii od swoich klientów. 

Dieta Radom

Byłem u Pana dr z problemem w przybraniu masy mięśniowej. Całe moje życie byłem bardzo szczupły i nie mogłem zjeść odpowiedniej ilości kalorii. Po rozpisaniu diety okazało się ,że są bardzo proste rozwiązania dzięki którym udało mi się przytyć nawet więcej niż przypuszczałem nie łapiąc zbędnego tłuszczu. Jeśli są metody jak zbudować mase mięśniową bez treningu to na pewno Pan dr wie jak najlepiej.Polecam

 

Artur Sosna

Data wpisu:

23.01.20

Ocena: 5/5

Dziękuje za pomoc w pozbyciu się 12,5 kilogramów. Było tak jak Pan obiecał szybko i  przyjemnie. Waga ktora osiagnelam w pelni mnie satysfakcjonuje i bardzo mnie cieszy ze nie ma efektu jojo jak to ma miejscu przy stosowaniu innych diet. Waga utrzymuje sie juz 4 miesiac.oby tak dalej.

 

Zofia Derlatka

Data wpisu:

18.01.20

Ocena: 5/5

Bardzo polecam. Dobry i szczegółowy wywiad, uwzględniający dotychczasowe nawyki żywieniowe. Dzięki rozpisanej diecie udało mi się stracić 21kg, nie odczuwałem w tym czasie głodu a posiłki były bardzo syte.Super Na diecie jestem od Listopada i nie planuje z niej rezygnować. Ogromna poprawa samopoczucia i wyglądu.

 

Adrian Gruszka

Data wpisu:

14.01.20

Ocena: 5/5

P R O F E S J O N A L I S T A przez duże P jedyny tak dobry w tym regionie. I nie mam na myśli Radomia. mój brat jest dietetykiem od kilku nastu lat więc doskonale znam wiele kwestii bo często rozmawiamy na te tematy. Jednak Pan Igor to jest zupełnie inna liga. Jeśli dietetycy z Warszawy to pierwsza liga, to Pan Igor to jest extraklasa. Polecam gorąco

 
 

 

Krzysiek Jurski

Data wpisu:

11.01.20

Ocena: 5/5

Od wielu latzmagam się z nietolerancją pokarmową, parę razy podchodziłam do diet ułożonych przez kilku dietetyków, niestety był to błąd. Powody były różne: monotonna, czasem zbyt rygorystyczna, a nawet źle dobrana, nieprzynosząca rezultatów dieta. Poddawałam się średnio po dwóch tygodniach. W tym momencie jestem 3 miesiąc na diecie, mało tego, nie wyobrażam sobie powrócić do dawnych nawyków żywieniowych. Pan Igor dzięki różnorodnej i starannie dobranej (wg moich wyników badan i wywiadu) diecie uświadomił mnie, ze może być ona czymś meeega przyjemnym. Co najważniejsze moje wyniki i przede wszystkim samopoczucie uległy znacznej poprawie. o15 kg mniej nie wspomnę. Szczerze polecam tego dietetyka!

 

Sara Burzak

Data wpisu:

27.01.20

Ocena: 5/5

Polecam zarówno jako dietetyka jak i trenera. Szukałam kogoś, kto pomógłby mi kompleksowo zadbać o zdrowie - Igor rozpisał dietę biorąc pod uwagę aktualne wyniki badań a gdy się zmieniły, odpowiednio ją dostosował. Szybko i sprawnie. Nie czułam się przytłoczona dietą, choć bardzo się tego obawiałam. Miałam również obawy odnośnie treningów - jednak zostały wybrane podemnie i teraz ćwiczenia są prawdziwą przyjemnością. Polecam

 

 

 

Ola Wasilewska

Data wpisu:

01.02.20

Ocena: 5/5

Nie wiem naprawde co mam napisać.. To było takie niezwykłe doświadczenie. Jakby ktos po latach zrezygnowania odnalazł swiatełko w tunelu. Nawet nie światełko a całą latarnie. A może i wielki walący po oczach HALOGEN :)) jest Pan niezwykły(na pewno Pan to wie) i wierze że mi Pan pomoże bo jak nie Pan to nikt. Będzie dobrze. już wiestem tego pewna. Nawet Pan nie wie jak bardzo jestem Panu wdzieczna że Pan istnieje...

 

 

Ewa Strzerzewska

Data wpisu:

05.02.20

Ocena: 5/5

Do gabinetu Pana mgr Mieńkowskiego trafił mój mąż z polecenia. Po pierwszej wizycie mąż wyszedł pozytywnie nastawiony (aż nie do uwierzenia jak kilka minut może zmienic człowieka)  Pan mgr jest bardzo miłą osobą z duża wiedzą i super podejściem do problemu. Mój mąż i ja jesteśmy bardzo zadowoleni i chcę się współpracować dalej. Polecamy!

 
 
 
 

Przyszłam po ratunek z przewlekłym stanem zapalnym blony sluzowej żołądka. PanMieńkowski szczegółowo wyjaśnił dalsze postępowanie, od czego zacząć. ustalił plan diety, I to bardzo pomogło. Wcześniej byłam u iinnyh gastrologów, od nich dostałam skrajnie różne opinie i nie potrzebne antybiotyki do tego nietrafione. Ulge poczułem dopiero po wizycie u Pana Mieńkowskiego. Polecam i pozdrawiam

 
 
 
 

PPPPPPPPPPPPPPPP OOOOOOOOOOOOOOO LLLLLLLLLLLLLLLLL EEEEEEEEEEEEEEE CCCCCCCCCCCCCCCCCC AAAAAAAAAAAAAAAAAA MMMMMMMMMMMMMMMMMMM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

:-)

 
 
 

 

Magda Smolińska

Data wpisu:

09.02.20

Ocena: 5/5

 

Irena Śpiewak

Data wpisu:

21.02.20

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

 

Wiola Kinicka

Data wpisu:

24.02.20

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

Pan doktor prawidłowo i profesjonalnie zdiagnozował mój przypadek. Zalecił dietę, która skutecznie spowodowała poprawę wyników. Objawy ustąpiły, jednak co najbardziej cenię to jego podejście. Empatia, profesjonalizm i bardzo duża wiedza to tylko z niewielu zalet. Bardzo polecam leczenie u Pana doktora, szczególnie jestem wdzięczny za fachowe i otwarte podejście do pacjenta. Pozdrawiam Marian

 
 
 
 

Trenuje piłkę nożną. Gram w klubie II ligowym i do Pana Igora udałem się po poradę w zakresie zwiększenia mojej sprawności motorycznej oraz poprawienia szybkości moich sprintów ktore mi jako napastnikowi bardzo sie przydaja aby skutecznie strzelac gole. Są już pierwsze efekty diety bo jestem po 3 meczach i strzeliłem w sumie 4 bramki. Pisze opinie aby podziekować i powiedzieć że niedługo znowu wpadnę tym razem aby poprawić inna kwestie ale to już powiem Panu wszystko w gabinecie. Pozdrawiam serdecznie

 
 
 
 

Kiedy tylko jestem w Polsce to zaglądam do poradni. Bardzo sobie chwalę porady Pana doktora i jego wielką wiedzę oraz podejście do człowieka. Kiedyś pomógł mojemu mężowi wrócić do pełnej sprawności po chorobie onkologicznej. Teraz dba aby nasze zdrowie i forma dalej pozostawały nieskazitelne. :) Fachura jakich mało :D:D:D:D

 
 
 
 

Pan Igor podczas wizyty wykazał się profesjonalizmem, kulturą osobistą oraz umiejętnością spokojnego wytłumaczenia tego, co dla mnie, jako jego klienta, było niejasne. Byłem na pewno wyzwaniem bo moja waga startowa to 160 kg. przy wzroscie 165 cm.  Teraz po miesiącu kuracji i stosowania diety Pana Igora(zrsztą bardzo dobrej) mam 25 kg mniej na wadze i czuje się silny oraz szcześliwy. Moge już patrzeć na swój odbicie w lustrze i nie czuje wstrętu. Mam odwage wrócic do pracy bo do tej pory byłem na zwolnieniu lekarskim ze względu na moją otyłośc kliniczną i problemy z poruszaniem sie. Moja żona i dzieci takze bardzo dużo Panu zawdzieczają. Pan Igor zmienił nasze życie i wiem że będzie jużtylko lepiej.Szczerze polecam!

 

nie mam uwag dla mnie pełny profesjonalizm, podejście do pacjenta bardzo dobre,przekazanie informacji bardzo zrozumiałe. dodatkowo mój syn dzieki Panu doktorowi zdobył Mistrzostwo Polski w Boksie.

 

Pełne skupienie na problemie zdrowotnym pacjenta, bardzo precyzyjnie wytłumaczone ścieżka postępowania i dobór diety. Pełna diagnostyka dietetyczna wspomagająca ten proces. Ze spokojnym sercem polecam każdemu pacjentowi, który poszukuje dietetyka do stałej opieki. Ogromny profesjonalizm, kultura i empatia. Właściwy człowiek na właściwym miejscu.

 
 

Wyjątkowa osoba, mega profesjonalne podejście do pacjenta. Bardzo szczegółowy wywiad i dociekliwość pana Igora zrobiły na mnie ogromne wrażenie. Po 8 miesiącach poszukiwaniach przyczyny złego nastroju i bóli brzucha - u wielu lekarzy trafiłam wreszcie do pana Igora, który zlecił wykonanie badań i trafnie zdiagnozował dolegliwość. Naprawdę polecam, bo ten wybór będzie najlepszy dla każdego bez względu na przyczynę problemu. Pozdrawiam serdecznie

 
 

Bardzo miła wizyta, dokładnie przeprowadzony wywiad z pacjentem. Pan Igor jest osobą kompetentną, rzeczową, uprzejmą, o naprawdę wysokiej kulturze osobistej - w jasny sposób, bez pośpiechu, wyjaśnia wszelkie wątpliwości. Skarb nie dietetyk.

 
 

 

Marian Ślubowski

Data wpisu:

02.03.20

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

 

Kacper Wieczorek

Data wpisu:

12.03.20

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

 

Kasia Collins

Data wpisu:

17.03.20

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

 

Michał Plutka

Data wpisu:

25.03.20

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

 

Sylwia Skrzek

Data wpisu:

05.04.20

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

 

Ryszard Nowak

Data wpisu:

10.04.20

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

 

Anna Cieślik

Data wpisu:

17.04.20

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

 

Joanna Lis

Data wpisu:

20.04.20

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

ZOBACZ WIĘCEJ OPINII

OFERTA

OPINIE

BLOG

dietetyk radom

O MNIE

dietetyk radom
dietetyk radom
dietetyk radom
dietetyk radom

STRONA GŁÓWNA

KONTAKT

dietetyk radom

PONAD PÓŁ TYSIĄCA POZYTYWNYCH OPINII NA RÓŻNYCH SERWISACH, FORACH ORAZ NA NASZEJ STRONIE...

 

ZRÓB TO Z NAJLEPSZYMI :-)

Dodaj  Opinię

STRONA 1

STRONA 2

STRONA 3

STRONA 4

Odchudzanie Radom

Dietetyk Pionki

Dietetyk Kozienice

Dietetyk Skaryszew

Dietetyk Iłża

Dietetyk Zakrzew

Dietetyk Gózd

Dietetyk Wierzbica

Dietetyk Wolanów

Dietetyk Jastrzębia

Dietetyk Zwoleń

Dietetyk Białobrzegi

Dietetyk Warszawa

Dieta Radom

Dietetyk Radom

Dietetyk Jedlińsk

Dietetyk Wsola

Dietetyk Kowala

Dieta Radom

tagi: dieta radom,najlepszy dietetyk radom, odchudzanie radom, skuteczna dieta,prosta dieta, bardzo łatwa dieta, przyjemna dieta, bajeczna dieta, łatwa dieta, radom miasto na twoją dietę, dietetyk z radomia, radomianin idzie na dietę, dieta radom twoją najlepszą, zacznij dziś dietę w radomiu, bardzo skuteczny proces diety w miejscowości radom, dieta na miarę twoich potrzeb indywidualna rozpisana w radom, udana i prosta dieta taka jaką lubisz zawsze w radomiu, miasto radom to miejsce gdzie dobry dietetyk ułoży dla ciebie najlepszą zbilansowaną dietę, dieta której potrzebujesz to dieta dobrze zbilansowana, radom to miejsce gdzie najlepszy dietetyk ułoży dla ciebie dobrą i skuteczną dietę abyś mógł skutecznie zgubić kilogramy, dieta paleo, dieta bezglutenowa czy dieta wegetariańska i wegańska, dieta również dla cukrzyka, dieta radom to dobra dieta i najlepszy dietetyk gwarantuje szybkie rezultaty takiej diety, miasto radom to miejsce które spełni twoje wszystkie potrzeby i zagwarantuje dobrą i smaczną diete, przejdź dzisiaj na dietę w radomiu, 

 

partnerzy:  https://www.parkowa.org.pl/ https://radomdietetyk.pl/ https://www.igortreneronline.pl/

Wszelkie prawa zastrzeżone 2019

Odchudzanie Radom

Dietetyk Pionki

Dietetyk Kozienice

Dietetyk Skaryszew

Dietetyk Iłża

Dietetyk Zakrzew

Dietetyk Gózd

Dietetyk Wierzbica

Dietetyk Wolanów

Dietetyk Jastrzębia

Dietetyk Zwoleń

Dietetyk Białobrzegi

Dietetyk Warszawa

Dieta Radom

Dietetyk Radom

Dietetyk Jedlińsk

Dietetyk Wsola

Dietetyk Kowala

Dieta Radom

tagi: dieta radom,najlepszy dietetyk radom, odchudzanie radom, skuteczna dieta,prosta dieta, bardzo łatwa dieta, przyjemna dieta, bajeczna dieta, łatwa dieta, radom miasto na twoją dietę, dietetyk z radomia, radomianin idzie na dietę, dieta radom twoją najlepszą, zacznij dziś dietę w radomiu, bardzo skuteczny proces diety w miejscowości radom, dieta na miarę twoich potrzeb indywidualna rozpisana w radom, udana i prosta dieta taka jaką lubisz zawsze w radomiu, miasto radom to miejsce gdzie dobry dietetyk ułoży dla ciebie najlepszą zbilansowaną dietę, dieta której potrzebujesz to dieta dobrze zbilansowana, radom to miejsce gdzie najlepszy dietetyk ułoży dla ciebie dobrą i skuteczną dietę abyś mógł skutecznie zgubić kilogramy, dieta paleo, dieta bezglutenowa czy dieta wegetariańska i wegańska, dieta również dla cukrzyka, dieta radom to dobra dieta i najlepszy dietetyk gwarantuje szybkie rezultaty takiej diety, miasto radom to miejsce które spełni twoje wszystkie potrzeby i zagwarantuje dobrą i smaczną diete, przejdź dzisiaj na dietę w radomiu, 

 

partnerzy:  https://www.parkowa.org.pl/ https://radomdietetyk.pl/ https://www.igortreneronline.pl/

Wszelkie prawa zastrzeżone 2019

  1. Dietetyczka Radom
  1. Dietetycy Radom