Arleta Macioszek

Data wpisu:

26.04.2019

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

Do Pana Igora przyszłam pierwszy raz około pół roku temu. Miałam 40 kg więcej niż powinna wynosić moja standardowa masa ciala oraz kilka dolegliwości jak stan przedcukrzycowy,insulinoopornosc i b. wysokie ciśnienie. Ogolnie czułam się jak wrak człowieka i odechcialo mi się wszystkiego. Napisalam wtedy Panu Igorowi ze jak on mi nie pomoze to już nie wiem sama – powoli konczyly mi się pomysły. Cóż…I wtedy nastapil prawdziwy przełom. Po pierwszej wizycie u p.Igora (bardzo dobrze pamiętam ten dzień) kiedy wyszłam z gabinetu po prostu nie mogłam uwierzyć, ale nagle odzyskałam wiare w siebie i pomyślałam że się nie poddam i pokonam otyłość.. W czasie pierwszego miesiąca schudłam prawie 10 kilogramów. Co było dla mnie gigantycznym sukcesem bo od wielu lat waga ciągle rosła. Pamiętam również że nigdy nie chodziłam na diecie głodna. Poprawiły się również moje wyniki krwi i powoli wracałam do zdrowia. Kolejne miesiące to były kolejne kilogramy. Aż z ponad 100 kilowej schorowanej baby stałam się 60 kilową i szczęśliwą KOBIETĄ. Ogromnie polecam Pana Igora jako wybitnego specjalistę w dziedzinie dietetyki i naprawdę dałabym sobie reke uciąć że jest on w stanie pomoc każdemu. Pozdrawiam i polecam

OPINIE STRONA 2

Szybko, sprawnie i na temat. Tak, jak powinno to wyglądać. Rzeczowe odpowiedzi na pytania, uzasadnione porady, bardzo sensowne i życiowe podejście do diety. Super polecam

 

Daniel Lech

Data wpisu: 01.03.2019

Ocena: 5/5

OPINIE

Bez wahania mogę polecić Pana Igora jako znającego się na rzeczy dietetyka.

Ma bardzo zdrowe i rozsądne podejście w układaniu diety.bardzo uważnie słucha.

Nie próbuje na siłę wciskać do diety produktów, za którymi się nie przepada tylko je eliminuje. Udziela cennych wskazówek kiedy tylko o coś go zapytamy.

Wykazuje zrozumienie i wspiera w drodze do osiągnięcia celu choć by dla innych wydawał się ten cel niemożliwy. Odkad jestem na diecie, nie czuje się głodna, a mimo wszystko chudne (a na tym mi właśnie zależy).

Jestem bardzo zadowolona.

 

Iza Rogulska

Data wpisu: 05.04.2019

Ocena: 5/5

Pan Mieńkowski jest bardzo sympatycznym, kompetentnym dietetykiem. Uważnie wysłuchał, z jakim problemem się zgłosiłam, cały czas robił notatki, zadał mi sporo pytań, by uszczegółowić informacje, a na następnie udzielił mi bardzo obszernych, szczegółowych instrukcji, dostosowanych do mojego problemu i trybu życia. Nic dodać nic ująć. 

 

Julia Dyktyńska

Data wpisu: 01.04.2019

Ocena: 5/5

Jestem bardzo zadowolony ze wspolpracy. Dziekuje

 

Dariusz Lis

Data wpisu: 20.03.2019

Ocena: 5/5

Trenuje na co dzień fitness i do Pana Igora zgłosiłam się w celu zmiany składu ciała oraz zwiększenia siły i rekompozycji sylwetki Jestem mile zaskoczona bardzo profesjonalnym podejściem do dietetyki sportowej i dużą wiedzą dotyczącą suplementacji, która faktycznie się sprawdza a nie jest tylko pięknym opisem marketingowym widniejącym na opakowaniu jak to w wiekszosci bywa. Przygotowana dieta przez Pana dietetyka jest smaczna, oparta o produkty, które lubię i najbardziej jednak zaskoczyła mnie możliwość zwiększania masy mięśniowej podczas redukcji tkanki tłuszczowej co okazało się miłym akcentem dotychczasowej współpracy. Jak widac odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach jeszcze istnieja. Polecam!

 
 

 

Monika Górnicka

Data wpisu: 15.03.2019

Ocena: 5/5

Pan doktor oferuje nie tylko bardzo profesjonalną pomoc, ale również jest niezwykle NIEZWYKLE sympatyczny, bardzo bardzo polecam!

 

Magda Malmon

Data wpisu: 11.04.2019

Ocena: 5/5

Bardzo dziękuję za ostatnią wizytę i cenne wskazówki. Niesamowita wiedza i podejście indywidualne do każdego kto chce zadbać o siebie. Polecam p. Igora

Nasza współpraca się zaczyna i mam nadzieję że dzięki p. Igorowi osiągnę zamierzony cel już wkrótce.

 

 

Eliza Klim

Data wpisu: 17.04.2019

Ocena: 5/5

Bylem na trzech wizytach. Pan Igor ma profesjonalne i indywidualne podejście. Stosując zalecenia i trzymając się planu waga się zmienia naprawde szybko a, sylwetka się zmienia tez i szereg różnych parametrów organizmu idzie na plus. Wcześniej kilkukrotnie podejmowałem próby zmiany wagi, jednak dochodziłem do pewnego momentu i ściana ściana ciągle ściana.. cholera wie czemu

Jednak z takim profesjonalnym prowadzeniem wiem ze uda się pobić moje wcześniejsze, najlepsze rezultaty jakie miałem. Polecam z przyjemnoscią

 

 

Wojtek Szeląg

Data wpisu: 21.04.2019

Ocena: 5/5

Po dwóch wizytach bardzo polecam Dietetyka Igora w ciągu 5 tygodni straciłem 11 kg . całkiem sporo. Dieta jest smaczna , powiedzialbym ze nawet bardzo i co najwazniejsze nie chodzę głodny jedzenia jest wręcz troszkę za dużo ale mysle ze lepiej wiecej niz mniej :)).

Zdecydowanie polecam każdemu.

 
 
 
 

 

Tadeusz Rowiński

Data wpisu: 26.04.2019

Ocena: 5/5

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

użytkownik zweryfikowany

ZOBACZ WIĘCEJ OPINII

OFERTA

OPINIE

BLOG

dietetyk radom

O MNIE

dietetyk radom
dietetyk radom
dietetyk radom
dietetyk radom

STRONA GŁÓWNA

KONTAKT

dietetyk radom

       Zadzwoń: 668 - 000 - 840

dietetyk radom

COFNIJ NA POPRZEDNIĄ STRONĘ

Dodaj  Opinię

radomdietetyk.pl

radomdietetyk.pl

radomdietetyk.pl

Odchudzanie Radom

Dietetyk Pionki

Dietetyk Kozienice

Dietetyk Skaryszew

Dietetyk Iłża

Dietetyk Zakrzew

Dietetyk Gózd

Dietetyk Wierzbica

Dietetyk Wolanów

Dietetyk Jastrzębia

Dietetyk Zwoleń

Dietetyk Białobrzegi

Dietetyk Warszawa

Dieta Radom

Dietetyk Radom

Dietetyk Jedlińsk

Dietetyk Wsola

Dietetyk Kowala

Dieta Radom

tagi: dieta radom,najlepszy dietetyk radom, odchudzanie radom, skuteczna dieta,prosta dieta, bardzo łatwa dieta, przyjemna dieta, bajeczna dieta, łatwa dieta, radom miasto na twoją dietę, dietetyk z radomia, radomianin idzie na dietę, dieta radom twoją najlepszą, zacznij dziś dietę w radomiu, bardzo skuteczny proces diety w miejscowości radom, dieta na miarę twoich potrzeb indywidualna rozpisana w radom, udana i prosta dieta taka jaką lubisz zawsze w radomiu, miasto radom to miejsce gdzie dobry dietetyk ułoży dla ciebie najlepszą zbilansowaną dietę, dieta której potrzebujesz to dieta dobrze zbilansowana, radom to miejsce gdzie najlepszy dietetyk ułoży dla ciebie dobrą i skuteczną dietę abyś mógł skutecznie zgubić kilogramy, dieta paleo, dieta bezglutenowa czy dieta wegetariańska i wegańska, dieta również dla cukrzyka, dieta radom to dobra dieta i najlepszy dietetyk gwarantuje szybkie rezultaty takiej diety, miasto radom to miejsce które spełni twoje wszystkie potrzeby i zagwarantuje dobrą i smaczną diete, przejdź dzisiaj na dietę w radomiu, 

 

partnerzy:  https://www.parkowa.org.pl/ https://radomdietetyk.pl/ https://www.igortreneronline.pl/

Wszelkie prawa zastrzeżone 2019

Odchudzanie Radom

Dietetyk Pionki

Dietetyk Kozienice

Dietetyk Skaryszew

Dietetyk Iłża

Dietetyk Zakrzew

Dietetyk Gózd

Dietetyk Wierzbica

Dietetyk Wolanów

Dietetyk Jastrzębia

Dietetyk Zwoleń

Dietetyk Białobrzegi

Dietetyk Warszawa

Dieta Radom

Dietetyk Radom

Dietetyk Jedlińsk

Dietetyk Wsola

Dietetyk Kowala

Dieta Radom

tagi: dieta radom,najlepszy dietetyk radom, odchudzanie radom, skuteczna dieta,prosta dieta, bardzo łatwa dieta, przyjemna dieta, bajeczna dieta, łatwa dieta, radom miasto na twoją dietę, dietetyk z radomia, radomianin idzie na dietę, dieta radom twoją najlepszą, zacznij dziś dietę w radomiu, bardzo skuteczny proces diety w miejscowości radom, dieta na miarę twoich potrzeb indywidualna rozpisana w radom, udana i prosta dieta taka jaką lubisz zawsze w radomiu, miasto radom to miejsce gdzie dobry dietetyk ułoży dla ciebie najlepszą zbilansowaną dietę, dieta której potrzebujesz to dieta dobrze zbilansowana, radom to miejsce gdzie najlepszy dietetyk ułoży dla ciebie dobrą i skuteczną dietę abyś mógł skutecznie zgubić kilogramy, dieta paleo, dieta bezglutenowa czy dieta wegetariańska i wegańska, dieta również dla cukrzyka, dieta radom to dobra dieta i najlepszy dietetyk gwarantuje szybkie rezultaty takiej diety, miasto radom to miejsce które spełni twoje wszystkie potrzeby i zagwarantuje dobrą i smaczną diete, przejdź dzisiaj na dietę w radomiu, 

 

partnerzy:  https://www.parkowa.org.pl/ https://radomdietetyk.pl/ https://www.igortreneronline.pl/

Wszelkie prawa zastrzeżone 2019

  1. Dietetyczka Radom
  1. Dietetycy Radom